De Quarks, kinderpuzzelboekjes

Nu het Kinderboekenweek is, leek het mij ook wel leuk om aandacht te besteden aan puzzelboekjes. Dat zijn ook een soort boekjes toch?
Zodra je kleintje naar groep drie gaat, krijg je als ouder een taak erbij. De leraren drukken de ouders namelijk op hun hart dat ze het niet alleen kunnen. Ouders moeten thuis oefenen met hun kleintje. En in groep drie, waar mijn zesjarige nu zit, draait het vooral om het oefenen met lezen.

De Quarks is een serie educatieve kinderpuzzels voor kinderen van 6 tot 10 jaar, die perfect aansluiten op de lesmethoden die kinderen vandaag de dag op school gebruiken. De reeks bestaat uit drie titels, de Quarks spelen met taal, De Quarks spelen met getallen en De Quarks op avontuur zijn verdeeld in twee leeftijdscategorieën (6-8 jaar en 8-10 jaar).

puzzelboekjes

Winnen
Ik geef 3 Quarks pakketjes weg. Het pakket bestaat uit de boekjes: 1. De Quarks spelen met taal, 2. De Quarks spelen met cijfers en 3. Thema nummer de Quarks. Hoe maak je kans? Laat mij op het winformulier weten voor welke leeftijdscategorie jij het puzzelpakketje graag zou willen winnen en wie weet…

Previous ArticleNext Article

3 Comments

  1. Ik ben heel benieuwd of onze oudste het moeilijk vind. Ze doet nu regelmatig een sudoku of woordzoeker uit mijn boekjes

  2. Categorie 6-8, mijn zoontje is nu 4 (29-12-2009) en zit in groep 2 en wil niets liever dan leren lezen en schrijven.

  3. 8-10 jaar voor mijn eigen zoontjes, lekker aan de slag met de puzzels