Bestuurbare auto kopen

Al maanden roept mijn kleuter dat hij een bestuurbare auto wil hebben. Hij heeft er al eerder één gehad, de van afstand bestuurbare Nikko, welke ook in het water kan. Echter nam zijn zusje dat iets te letterlijk en plonsde zo de afstandsbediening het water in. Jammer!

Betaalbare bestuurbare auto

Sinterklaas komt er weer aan en dus is dit een mooi moment om zijn wens te vervullen. Maar welke bestuurbare auto zullen we dit keer voor hem kopen? Je wil niet weten wat er allemaal mogelijk is, maar het moet natuurlijk ook nog een beetje betaalbaar blijven!

Ik ging op onderzoek uit om de leukste en beste afstand bestuurbare auto voor een peuter of kleuter te vinden. En ik kwam uit op de volgende modellen.

Het ‘oppermerk’ van bestuurbare auto’s voor kinderen blijft het merk Nikko.

De Nikko VaporizR 2
Dit is een radiografisch bestuurbaar amfibie voertuig voor alle terreinen, inclusief water. Maar let op! De afstandbediening is niet waterbestendig! De bestuurbare auto rijdt op 1 6V batterij, welke volgens de reviews snel op is. Deze bestuurbare auto is voor kinderen vanaf 8 jaar. En dat blijkt door een lastig besturingssysteem ook wel echt zo te zijn.

Prijs € 54,99 nu voor € 44,99

Carrera RC Turnator
Carerra is ontstaan uit liefde voor het racen en zit qua populariteit van merk Nikko op de hielen! Deze bestuurbare auto rijdt op een accu, een 7.4 V – 900 mAH Li-Ion accu welteverstaan. Deze auto is wendbaar en makkelijk te bedienen en volgens de reviews is deze bestuurbare auto ook geschikt voor een 4 jarige. 

Prijs € 69,99

Carrera RC Mario Kart 8
Wat kleuters natuurlijk gaaf vinden, is de nog altijd populaire besnorde loodgieter Mario! Ook Mario heeft een bestuurbare auto (merk Carrera) en doet volgens de reviews precies wat hij beloofd.

Prijs € 44,99 nu voor €39,99

Chicco Billy Big Wheels

Speciaal voor de kleintjes heeft Chicco een assortiment aan bestuurbare auto’s. De Chicco Billy Big Wheels is perfect als eerste afstand bestuurbare auto voor je peuter. Echter is er volgens de review wel een nadeel aan deze bestuurbare auto, hij slurpt batterijen en daardoor zijn ze supersnel leeg. Ook is de besturing even wennen, maar oefening baart kunst en je moet immers ergens beginnen.

Lightning McQueen
En dan hebben we natuurlijk nog Cars, deze kan niet ontbreken aan het rijtje. Ook erg leuk voor de beginnende peuter, maar dat komt vooral doordat Lightning McQueen gewoon razend populair is.  De bestuurbare auto is eigenlijk niet te vergelijken met de Nikko of de Carrera.
Prijs € 29,99
Mijn conclusie; wil je echt serieus plezier beleven met je zoon en een afstand bestuurbare auto, kies dan voor een Nikko of een Carrera. Het kost misschien wat meer, maar de kwaliteit en mogelijkheden zijn dan ook wel vele malen beter.
Previous ArticleNext Article