I love Scotch & Soda sale

Scotch & Soda 40% & 50% sale

Eén van mijn absoluut favoriete merken is Scotch & Soda. Ik kan natuurlijk niet in jouw portemonnee kijken. Maar dit merk is met drie kinderen zonder sale niet te betalen. Althans, voor mij niet. Daarom word ik altijd zo blij als een kind wanneer de Scotch & Soda sale is begonnen. Op de site van Scotch & Soda zelf, zijn nog genoeg items om van te smullen! En die items kun je dan dus scoren voor een fijner prijsje. Ik geef toe, zelfs met 50% korting moet ik overwegingen maken. Want ik zou alles wel in mijn winkelmandje kunnen mikken. Maar de pareltjes die ik in de uitverkoop vind, zijn wel de pareltjes waar ik extra van geniet.

Ik pikte een paar favoriete items uit de Scotch & Soda sale. Word jij hier ook zo blij van?

De leukste Scotch & Soda sale voor jongenskleding / zomer 2018

sale scots en soda jongens [Read more...]

Tumble ‘N Dry uitverkoop, zomer

Het kinderkledingmerk Tumble ‘N Dry blijft tussen mijn favorieten staan. Het is stoer, comfortabel, geweldige pasvorm en de prijs is redelijk. En in de uitverkoop ga ik los! Sorry not so sorry, ik help ze graag van de laatste items af zodat ze plaats kunnen maken voor de wintercollectie.

Tumble ‘N Dry is dus ook aan de zomer uitverkoop begonnen en bestel je nu met 40% en 50% korting! Hier mijn favorieten.

Tumble ‘N Dry jongenskleding uitverkoop, zomer 2018

tumble jongens zomer 2018

[Read more...]

De leukste zomerjurkjes 2018

Wat een prachtig weer hebben we de afgelopen tijd al gehad! De meeste zomerjurkjes uit de garderobekast hier in huis, zijn dan ook al gedragen. Dit waren de zomerjurkjes die nog in de kast lagen van vorig jaar. Ze kunnen nog prima gedragen worden, maar het kan geen kwaad een paar nieuwe zomerjurkjes uit te zoeken. 

Dat mijn eigen dochters dol op jurkjes zijn, wist ik natuurlijk allang. Onlangs vroegen ze zich af waarom ik bijna nooit jurkjes aanheb. Want jurkjes zijn toch de mooiste kledingstukken die er bestaan? Om een mooi overzicht van de leukste zomerjurkjes te maken, heb ik dan ook maar hun hulp ingeschakeld. Zij zijn immers de experts geworden op dit gebied. En ik moet zeggen, het is een mooie selectie zomerjurkjes geworden. Kijk maar. 

zomerjurkjes 2018 [Read more...]

De zomer in met Quapi 2018

quapi zomer 2018

Wat een zomerse temperaturen hebben we al mogen ervaren. Afgelopen meivakantie had ik zelfs even het gevoel dat ik de zomervakantie al in the pocket had. Hoe fijn dat de zomer nog beginnen moet, hopelijk met dezelfde temperaturen als tijdens de meivakantie.

Aan de zomerkleding van mijn kleintjes zal het in ieder geval niet liggen! Want met één blik in de kledingkasten van mijn kinderen, word je spontaan vrolijk. De zomerse kleuren, de zomerse printen en de zomerse looks komen je tegemoet. Mede dankzij de fijne zomercollectie van Quapi 2018.  [Read more...]

Koel4kids kinderschoenen zomercollectie

koel4kids schoenen

Nadat mijn kinderen afgelopen winter de schoenen van Koel4Kids helemaal, maar dan ook helemaal afgedragen hebben, was het tijd om weer nieuwe schoenen uit te zoeken. Kinderschoenen voor de komende zomer. Nu heb ik kinderen die in de categorie ‘ik zie zon dus slippers aan’ vallen en zou ik kunnen overwegen om de zomerschoenen helemaal achterwege te laten. Toch vind ik het wel een prettig idee als ze kinderschoenen hebben voor wanneer de zon er niet is. Dat hebben we namelijk regelmatig in ons koude kikkerlandje. En dus kwamen daar naast de zomerslippers ook kinderschoenen te staan.  [Read more...]

Laat de zomer maar komen! Met Claesen’s

claesens

“Wat een gave trui heeft hij aan!” zegt een vriendin. “Ja tof is ‘ie hè? Uit de zomercollectie van Claesen’s”, antwoord ik. “Ja dat dacht ik al.” Claesen’s weet het weer te presteren simpelweg een toffe collectie neer te zetten deze zomer. Want zo simpel kan het zijn. Geen poespas, geen gekke taferelen. Gewoon Claesen’s.

Dat Claesen’s gelijk staat aan comfortabel, weten we nog van de vorige keer. Nu wil ik het ook even hebben over de stijl. Want ook al valt er over smaak niet te twisten, de funwear collectie van Claesen’s is gewoon heel tof en valt bij iedereen in de smaak. Met deze zomercollectie kun je namelijk alle kanten op.  [Read more...]

De leukste Koningsdag kleding voor kinderen

Nog even en dan vieren we alweer voor de vijfde keer Koningsdag! Wist je trouwens dat het van 1885 tot 1890 Prinsessedag heette en daarna van 1891 tot 2013 Koninginnedag? Nu dus alweer vijf jaar Koningsdag. Ik vind het wel een feestje waard en dus ging ik op zoek naar de leukste Koningsdag kleding voor de kinderen. Niet omdat we nooit in het oranje gekleed gingen op Koningsdag, maar omdat ze simpelweg weer gegroeid zijn. Want inmiddels is het dragen van oranje kleding toch wel een beetje traditie op deze feestdag.

Koningsdag kleding voor meisjes

oranje kleding meisjes [Read more...]

De leukste kinderkleding trends voor de komende zomer

kinderkleding trens 2018

Uit de zomercollectie van kinderkleding merk: Retour

Zo langzamerhand komt de zomerkleding van de kinderen weer tevoorschijn in de kledingkast. Maar wanneer we de oude collecties tevoorschijn halen, dan merken we elk jaar weer één ding op. Wat zijn de kinderen weer gegroeid! Shirtjes worden te klein, jurkjes te kort en de korte broeken vallen dit jaar ook niet meer net over de knie. Kan het nog een zomerseizoen mee? Of moeten we nu echt gaan shoppen? Hoe dan ook, een kijkje nemen in de kindermode trends voor de komende zomer kan geen kwaad. Want we willen als ouder toch allemaal dat onze kinderen er hip en trendy bijlopen? Ik word daar in ieder geval wel vrolijk van.

En dus dook ik in de kinderkleding trends voor het zomerseizoen 2018. Wat zijn de leukste kinderkleding items? Wat zijn de musthaves? En welke kleuren en prints op de kinderkleding zijn de trend deze zomer?  [Read more...]

De leukste kinder-bomberjacks

Daar zijn ze weer: de bomberjacks! Ik heb er jeugdherinneringen van en ik zie mezelf nog lopen met mijn stoere jackie. De bomberjacks waren in mijn tienerjaren helemaal ‘the bomb’, totdat de gabbers ermee aan de haal gingen… Gelukkig heeft de bomberjack van deze tijd wel een ander smaakje. Het vleugje ‘strak-strak in mijn trainingspak-pak’ is er vanaf en nu zijn de bomberjacks voor kinderen vooral lekker stoer en helemaal hip.

De kinder-bomberjacks zijn er in meerdere varianten te vinden. De echte klassieke bomberjack, maar ook het bomberjack met een all-over print komt voorbij. Maar het meest zien we het bomberjack met coole badges opgestikt.

Goedkope bomberjacks en dure bomberjacks, hier een aantal op een rij

Bomberjacks voor meisjes 2018:

bomberjack meisjes 2018 [Read more...]

Dé trend voor meisjes: Lange jurken!

Begin dit jaar zagen we de zomercollecties vol met lange meisjes jurken, de trend zet niet echt door in de wintercollectie. Wellicht zien we ze zomer 2018 weer terug?

En dat klopt!

Iets wat we zomer 2016 en 2017 zagen, komt ook komende zomer 2018 weer terug. Bij de meisjeskleding gaan we de lange zomerjurken, ook wel de maxi jurk genaamd, weer zien. Ik vind ze super leuk, maar wel vanaf een bepaalde leeftijd. Ik zie mijn peuter er namelijk nog niet in lopen. Zo onhandig ook op het klimrek enzo. Maar voor de wat oudere meiden, vanaf een jaar of acht, zijn de lange jurken natuurlijk onwijs gaaf.

De meeste populaire merken als Retour, Ninni Vi, Dress Like Flo en Tumble ‘N Dry hebben uiteraard zo een ‘maxi dress‘ in de collectie.  [Read more...]