Gewoon fijne kinderschoenen: Koel4kids

kinderschoenen koel4kids

Ken je dat? Dat een kledingstuk of een schoen zo fijn zit, maar eigenlijk aan vervanging toe is? Het liefste zou je exact hetzelfde nog een keer willen kopen. En dan ook nog in meerdere kleuren, want het zit zo lekker. En het staat zo leuk. Nou dat hebben mijn kinderen met de schoenen van Koel4kids. Vorig jaar droeg mijn oudste een paar laarzen van Koel4kids helemaal op. De neuzen waren kaal, de zolen versleten. Er was flink op gelopen en gespeeld. Maar afscheid nemen van de laarsjes wilde ze niet. Het was zelfs zo erg, dat ik ze stiekem moest verstoppen en weggooien. 

Nu zeggen ze weleens, ‘gooi nooit je oude schoenen weg voordat je nieuwe hebt’ en dus bestelde ik gewoon weer de schoenen van Koel4kids. Want mijn kinderen lopen nu eenmaal heel graag op deze schoenen.

Geen poespas, gewoon fijne kinderschoenen!

Het mooie van de kinderschoenen van Koel4kids is, is dat je weet wat je verwachten kunt. De kinderschoenen zijn degelijk en zonder al teveel poespas. Het zijn echte stevige kinderschoenen die wel tegen een stootje kunnen. Het feit dat die van mijn dochter behoorlijk versleten waren, lag niet aan de kwaliteit, maar aan de intensiviteit waarmee de laarsjes gedragen waren. Denk aan dag en nacht, door weer en wind. Toch bleven de schoenen de stevigheid en het loopcomfort bieden dat een kindervoet nodig heeft. Het was echt de buitenkant die mij deed besluiten dat ze aan vervanging toe waren.

Geen poespas, maar wel stijlvol

Zijn de kinderschoenen van Koel4Kids dan saai? Zeker niet! Koel4kids heeft een aantal modellen, welke in verschillende stijlen verkrijgbaar zijn. Zo zijn de kinderschoenen in vele kleuren verkrijgbaar, of met een franje en zelfs ook een luipaardprintje. De modellen zijn zonder poespas, maar de schoenen zijn heel stijlvol en er is voor ieder wat wils.

meisjesschoen koel4kids

jongensschoen koel4kids

laarsje meisje koel4kids

En mijn kinderen kozen toevallig voor een vrij basic schoen, al zeg ik het zelf. Het werd blauw. Alsof ze het onderling afgesproken hadden. Zelfs toen ik nog probeerde te sturen naar een printje, of een gewaagder kleurtje, bleven ze beide bij hun keuze. Zullen ze gedacht hebben ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg?’ Want dat zijn de kinderschoenen van Koel4kids; gewoon fijne kinderschoenen.

Previous ArticleNext Article