13x de leukste uitverkoop adresjes

Het is januari en dat betekent dat de uitverkoop op z’n hoogtepunt gekomen is! De leukste winkels en webshops moeten ruimte maken voor de nieuwe, geloof het of niet, zomercollecties! Zelf ben ik niet vies van een beetje uitverkoop. Sterker nog, ik ben dol op pareltjes scoren in de sale. Vooral kinderkleding is favoriet. Daar waar drie maanden geleden nog een behoorlijk bedrag gevraagd werd voor een jurkje, staat nu 50% korting bij. Hoe heerlijk is dat? En natuurlijk, winkelen in de uitverkoop is wel een risico. De kans dat de maat van jouw kind nog in het rijtje staat, is niet gegarandeerd. Het is ‘part of the game’. 

Goed, om de leukste kinderkleding uitverkoop te scoren, heb je zo je adresjes nodig. Om je op weg te helpen in deze uitverkoop maand, deel ik de leukste adresjes voor de fijnste uitverkoop van kinderkleding.

1. Tumble N’ Dry

Tumble N’ Dry is één van mijn favoriete kinderkleding merken. De pasvorm, zeker voor jongens, is geweldig. En de kwaliteit van de kinderkleding heeft me nog nooit teleurgesteld. De absoluut favoriete items zijn de spijkerbroeken voor jongens. De small en skinny zijn ook werkelijk small en skinny. Perfect voor mijn zoon met smalle heupen.

De uitverkoop bij Tumble N’ Dry is nu 50% op de wintercollectie. Er staan echt nog fijne items tussen, bijvoorbeeld de babypakjes zijn om te smullen! Maar zelf probeer ik weer een paar broeken voor de kinderen te scoren in deze uitverkoop.

2. Kixx-online

Kixx-online is het kindermerken walhalla. Elk merk dat ze verkopen is leuk. Maar ook vrij prijzig en daarom is de uitverkoop bij Kixx-online altijd één van mijn favorieten. Kinderkleding merken als Scotch & Soda, Finger in the Nose, Z8 en Bomba worden daarmee redelijk betaalbaar. Zo heb ik nu een aantal stoere sweaters en mooie jurkjes in het boodschappenmandje gemikt. Bij Kixx-online krijg je nu tot 50% korting.

3. De Bijenkorf

De Bijenkorf, nog zo’n fijne kinderkledingmerken walhalla! De kinderschoenen van Koel4Kids zijn een aanrader. Het populaire merk Vingino en het merk van Nikki Plessen NIK&NIK zijn verkrijgbaar met korting. Allemaal in de uitverkoop tot 70%.

4. America Today

America Today is een winkel die ik vaak over het hoofd zie, maar wanneer ik de collecties zie, kan ik niet begrijpen waarom. De kleding is stoer en leuk. En in de uitverkoop tot 70% ook heel erg betaalbaar! Bekijk de uitverkoop hier.

5. Shoesme

Dit is ook hét moment om nog een paar fijne schoenen aan te schaffen. Mijn kinderen redden het nóóit met één paar per seizoen. Na drie maanden zien hun schoenen er eigenlijk echt niet meer uit. Goede schoenen zijn altijd een behoorlijke uitgave. Daarom is het wel fijn wanneer de tweede ronde in de uitverkoop valt. Bij Shoesme vind je sale tot 50%.

6. Vingino

Vingino is al jaren één van de populairste kinderkleding merken. Vooral de jassen en de jeans hebben een hoog ‘hebben gehalte’. In de uitverkoop van de Vingino store is er nog genoeg te vinden.

7. Uitverkoop bij terStal

terStal heeft een hippe collectie voor een budget prijs. De uitverkoop bij terStal loopt op tot 70% korting. De kinderkleding van terStal is echt volgens de laatste trends. Maar straalt vooral comfort uit. Onlangs kocht ik er een aantal jeans voor mijn pre-tiener, welke lekker comfortabel zitten door de stretch.

Ook de babycollectie is om op te vreten!

8. Mango.com

De doorsnee fashionista shopt bij MANGO. Een fashionista met kinderen zal daarom de kinderafdeling van MANGO ook niet overslaan. MANGO heeft sale tot 70%. Niet alleen de wintercollectie, ook een aantal items van de afgelopen zomercollectie staan ertussen. En doordat de prijzen van de kinderkleding van MANGO over het algemeen al best fijn zijn, is het in de uitverkoop onweerstaanbaar.

9. Little Indians

Pareltjes scoren in de sale, dat doe je voor de échte pareltjes alleen bij Little Indian. Little Indian is een nog vrij onbekend merk, maar toch al in menig warenhuis te vinden. Het merk is voor de kleintjes tot 6 jaar en scoort met de eco-vriendelijke stoffen punten. In de sale afdeling vind je uitverkoop items tot 50%.

10. Uitverkoop bij de WE

De lievelingswinkel van mijn pre-tiener, de WE. Hoe dat zo komt, daar heb ik geen idee van. Maar ik vind het prima, want leuke betaalbare kinderkleding voor een milde prijs kun je er goed kopen. Persoonlijk vind ik de uitverkoop daar altijd een beetje tegenvallen. Maar goed, elke euro is meegenomen vind je niet? Ik ben ook altijd wel fan van de 2e jeans met 50% korting actie. Nu hebben ze uitverkoop tot 50%, maar het meeste staat (nog) op 30% korting.

11. Ko & Flo

Ko & Flo is een webshop vergelijkbaar met Kixx Online. Mooie kinderkleding merken die het allerleukst zijn in de uitverkoop. Merken als Moodstreet, Like Flo en NONO zijn nu in de uitverkoop te bestellen met 60% korting.

12 Scotch & Soda

Ooh, ook zo’n fijn merk, maar niet te betalen voor de volle mep. Hier is altijd een run op, wanneer de uitverkoop begint. Vanaf nu koop je in de webshop alle kleding met 50% korting.

13. Sneakers.nl

Sneakers zijn altijd een goed idee. Gooi daar nog even een uitverkoop bovenop en je hebt de ideale situatie. Bekijk hier alle uitverkoop van Sneakers.nl

Afbeelding: Shutterstock

Previous ArticleNext Article