Quapi, voor een beetje vrolijkheid in de winter

quapi winter 2018

Zijn we al toe aan kortere dagen, pepernoten en warme chocolademelk? De kinderkledingwinkels in ieder geval wel. Alle zomerkleding heeft plaats gemaakt voor de kersverse winterkleding 2018-2019. Wat mij zo blij maakt, is dat het merk Quapi er weer tussen hangt. Want plek voor vrolijke kinderkleding is er altijd! 

quapi jurk

Mijn dochter mocht een outfit uitkiezen en ik kan je vertellen, het duurde even. Neem het haar eens kwalijk, want hoe moet je nu kiezen tussen zoveel toffe kledingstukken. Toch ging haar oog direct naar de tule van het olijfgroene jurkje. Ik probeerde haar nog te lokken naar het luipaard printje, want die vond ik persoonlijk wel erg stoer. Maar nee, haar keuze was al gemaakt. En zo erg vind ik het ook weer niet, het staat haar namelijk net zo stoer.

quapi boys

quapi boys detail

Ook mijn zoon mocht een outfit van Quapi uitkiezen en koos, zoals altijd, voor comfi. En geef hem eens ongelijk! Want wie wil er nu niet de hele dag in een sweatpants doorbrengen? Verrassend blij was ik met zijn keuze voor geel. Geel staat hem fantastisch en zoals ik al zei, het is altijd het seizoen voor vrolijke kinderkleding.

quapi winterjassen

Naast deze outfits heeft Quapi ook fijne winterjassen in de collectie. Zo vind ik persoonlijk de zwarte winterjas met rode details heel stoer voor de boys. De winterjas heeft een mooi kort model en is zonder al te veel poespas. En voor de meiden kan ik natuurlijk niet om de winterjas met panterprint heen. Hoe tof is deze!? En nog warm ook want de jas is heerlijk gevoerd en heeft mouwen met windvangers. Daarbij heeft de winterjas nog een voordeel, want ben je het panter printje een beetje zat, dan keer je de jas om en heb je een rode jas.

Kijk voor de complete collectie op www.quapikidswear.nl.

 

Previous ArticleNext Article