Aigle regenlaarzen, ik zeg stampen maar!

aigle regenlaarzen

Het is officieel, de teenslippers zijn ingeruild voor regenlaarzen. En dat vinden wij helemaal niet erg! Ik word altijd wel vrolijk van stampende kinderen in plassen. Het brengt me altijd terug naar mijn kindertijd. En daarbij, reviewen we de onwijs toffe regenlaarzen van het merk Aigle. 

Ken je het Franse merk Aigle al? Om heel eerlijk te zijn had ik er nog niet van gehoord. Het mooiste aan dit merk vind ik dat alle laarzen nog steeds met de hand gemaakt worden in de fabriek in Frankrijk. Als dat geen pure ambacht is! Van origine maakt het merk Aigle laarzen om te jagen, te vissen of voor in de tuin. Maar inmiddels zijn de regenlaarzen een waar fashion item. Ook voor kinderen. Want zeg nou zelf, dit is toch verre van een hysterische brandweer of éénhoorn regenlaars.

aigle regenlaars kind

Op het moment dat mijn kinderen de regenlaarzen zien staan, zijn ze meteen enthousiast! Alleen is het 38 graden buiten. Nog niet echt weer voor regenlaarzen, zeg maar. En ondanks dat de laarzen van Aigle gemaakt zijn van natuurrubber, krijg je daar met 38 graden toch zweetpootjes in.

Ik weet niet of het komt door de wetenschap dat de laarzen handgemaakt zijn, maar ze stralen kwaliteit uit. En het loopcomfort cq in ‘plassen spingen comfort’ is inmiddels ook uitgebreid getest.

Mijn dochter kreeg de Aigle Woody Pop. Het is zo’n leuk regenlaarsje, dat je het ook gerust zonder regen aan kunt trekken. De laars geeft het voetje steun genoeg om een lekkere wandeling te maken. Uiteraard zijn de laarzen waterdicht en aan de bovenkant kun je de instap verstellen met een riempje. En de leuke details maken het helemaal af. Zoals de zool! Hiermee wil je toch een strandwandeling maken?

aigle regenlaarzen zool

aigle regenlaarzen jongen

Mijn zoon kreeg een iets meer basic regenlaars, de Aigle Lolly Pop. Deze laars is in vele kleuren te bestellen. Maar marine blauw past nu eenmaal bij de meeste van zijn outfits. Ook deze regenlaarzen van Aigle zijn uiteraard waterdicht en uitermate goed geschikt voor een lekkere stamppartij.

Previous ArticleNext Article