Wat te doen met Pinksteren?

De fairs en markten voor deze aankomende Pinksterdagen vliegen om mijn oren. Maar welke markt of fair mag je nou echt niet overslaan en is ’the place to be’? Ik kan je er twee adviseren, het zijn ook maar twee Pinksterdagen, dus dat komt goed uit!

Als eerste: De Utrechtse Fabriek in Het Griftpark in Utrecht.  Je kunt een kijkje nemen “achter de schermen” van 55 webwinkels en natuurlijk de leukste artikelen shoppen in de leukste kraampjes.
Het begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Neem je picknickkleedje mee want in het park is er genoeg ruimte om je te settelen en de weersverwachtingen zijn fantastisch.
Kinderen kunnen dieren knuffelen in de kinderboerderij en zich uitleven in de grote speeltuin. Ook worden er verschillende creatieve workshops gegeven voor zowel kinderen als volwassenen. Entree is gratis!

Ten tweede: De Appelparade  (voorheen de Olmenhorst Voorjaarsfair). Op landgoed de Olmenhorst is er komende Pinsterweekend van alles te beleven tijdens de Appelparade. Er is een openluchttheater, is er van alles te shoppen bij de mooiste stands en natuurlijk genieten van het heerlijke weer op het prachtige landgoed. Entree voor een volwassene is €5,00 voor een kind €3,00
Meer info op www.appelparade.nl

 

Previous ArticleNext Article