Met de kleuter naar Kabouter Plop

Ik dacht dat mijn kleuter de Kabouter Plop fase al een beetje voorbij zou zijn. Maar toen ik aan mijn peuter vroeg of hij mee wilde naar de theater show van Plop, keek mijn kleuter toch enigszins jaloers. Gelukkig voor haar, wilde mijn peuter bij papa blijven. Voor mij een beetje confronterend dat hij niet dolgraag met mij mee wilde, maar goed, dat is een ander verhaal. Niet de peuter, maar de kleuter ging dus zaterdag mee naar Kabouter Plop.

Vrijdag plaatste ik de ‘Uittip: Plop in de speelgoedwinkel’, met een samenvatting van het verhaal van de show. Deze uittip is een terechte tip. Want mijn kleuter was dolenthousiast. ‘Oh, mam, ik moest zo lachen om Klus.’ En keer op keer moest ik samen met mijn kleuter aan iedereen vertellen over de show. Maar zij wil alles vertellen over Klus, haar nieuwe held. Misschien komt dat omdat ze een beetje lijkt op Klus. Klus maakt namelijk, net als mijn kleuter heel veel rommel en ruimt het vervolgens niet op. En Klus neemt graag zijn vrienden in de maling en haalt graag een grapje uit, precies mijn kleuter.

Ik persoonlijk ben meer fan van Lui, niet dat ik zelf zo lui ben, toch? Nee, ik hou wel van zijn humoristische en droge grapjes tussendoor en hij straalt zo lekker veel rust uit.

Het was een geslaagde middag. En hoe cliché ook, een blije kleuter maakt een blije mama.

plop in de speelgoedwinkel

Tickets, locaties en meer informatie over ‘Plop in de speelgoedwinkel’ vind je hier.

Previous ArticleNext Article

3 Comments

  1. Wat een leuk idee, had het laatst al gelezen bij je. Wou eigenlijk laatst naar Woezel en Pip, maar ging toen helaas niet lukken. Denk dat ze dit ook wel heel leuk gaat vinden.

  2. Pingback: Wat je niet wist… het jaar 2014