Dribbel de musical

Een hond. Ik wil zó graag een hond. Maar een hond koop je niet zo maar even, daar moet het hele gezin achter staan. Als ik een hond koop, staat een deel van het gezin waarschijnlijk wel de hele dag achter me, alleen is dat dan uit angst! Een hond zit er dus nog niet in. Maar zeg nooit nooit. Ik ben overal “zaadjes” aan het planten en wie weet zijn we, als gezin, over een paar jaar wél klaar voor een hond.

Toen ik met mijn peuter naar de premiere van Dribbel de musical kon gaan, greep ik deze kans met beide armen aan. Misschien kon ik hem hiermee wat enthousiaster krijgen over hondjes.

Een premiere is extra feestelijk

Een premiere is natuurlijk extra feestelijk, en zo zijn er voor aanvang van de show ook een paar activiteiten. Mijn peuter wordt geschminkt tot piraat en kijkt zijn ogen uit als Dribbel ineens langs zijn tafeltje komt lopen.

Als we op ons plekje zitten en het licht gaat uit, zie ik hem in spanning afwachten op wat zal komen. Zodra het eerste liedje gezongen wordt, begint hij helemaal te glunderen. Ik zie het al, deze voorstelling wordt een succes, hij vindt het geweldig!

Waar zijn alle dieren?

In Dribbel de musical gaat het hondje Dribbel, bekend uit de boekjes van Eric Hill, samen met Leentje Nijlpaart logeren op de boerderij. Dribbel wil vriendjes worden met alle dieren, maar waar zijn ze toch? Samen met Leentje gaat hij op zoek!

Dribbel

’s Avonds in bed vertelt mijn peuter nog honderduit over Dribbel en de dieren op de boerderij. Hij heeft van de voorstelling genoten en wie weet, misschien ben ik weer een stapje dichter bij een echte Dribbel!

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar! Wil jij er ook heen? Kijk dan even op www.theaterterra.nl

Previous ArticleNext Article

2 Comments

  1. Pingback: Huisje, boompje… | Ja papa!
  2. Pingback: Het kerstverhaal van Kleine Ezel | Ja papa!