Thomas de Trein fandag

Wie wil er naar Thomas de stoomlocomotief fandag in Duinrell?

Ja hoor het dak gaat er af!!! Jaaaaaa…

Ik ben Marlies Dijk, moeder van 3 heerlijke kinderen Emy, Joël en Rosalie. Ik ben thuis voor de kinderen en geniet volop van ze.

Daar gaan we! Bij aankomst konden we onze kaartjes ophalen bij de V.I.P stand en kregen we een bandje om zodat we aan alle activiteiten  van de Thomas de stoomlocomotief fandag mee kunnen doen. Yes we zijn binnen! En het zonnetje komt door, super.

De kikkerachtbaan is het helemaal

Mijn kinderen zijn al 2 keer naar Duinrell geweest en de kikkerachtbaan is het helemaal. Dus daar moesten we natuurlijk meteen naar toe. Onderweg hebben we de Meet en Greet van Mike de Ridder bekeken, hebben ze het springkussen uitgetest, zagen we de dikke controleur en wisten we waar we konden gaan schminken.

Zo de kikkerachtbaan is uit hun hoofd en nu kunnen we naar alle andere leuke attracties en activiteiten. De Libelle (Dragonfly) is hun nieuwe favoriete attractie geworden. Toch geinig dat mijn kinderen de Nederlandse naam steeds zeggen, want “dat is een makkelijkere naam mam”. Tja klopt, ik denk dan zelf eerder aan een draaimolen voor een 2-jarige, maar Libelle kan ook!

Mijn peuter van 3 wil bijna nergens in, dus als de grootste twee een rondje gaan maken in de Libelle, ga ik met haar naar de speeltuintjes. Ik sta in het zonnetje te genieten van mijn kind, heerlijk.

De première van “King of the Railway”

Eindelijk is het zover, op naar het theater met de première van “King of the Railway”, of ook wel “Thomas Koning van het Spoor” waarin Thomas op zoek gaat naar de schat in het kasteel van Sodor. Komende 22 september komt deze film uit op DVD. De film duurt een uur en dat is voorbij gevlogen. Er kwamen een aantal liedjes in voor waarop mijn 3-jarige lekker zat te swingen en mijn 5- en 7-jarige zeiden aan het eind tegen elkaar: “Dát was een leuke film”.

De Thomas-speelgoedlijn van Fisher-Price® die speciaal ontwikkeld is voor de film “Thomas Koning van het Spoor” was te bewonderen in een stand. Deze Thomas-speelgoedlijn bestaat onder andere uit de nieuwe treintjes die ook in de film voor komen. Het leuke aan zo nu en dan een treintje kopen is, dat ze vervolgens de hele treinbaan verzameling er weer bij pakken (dan moet je die natuurlijk wel hebben thuis). En ze hebben weer uren speelplezier met het naspelen van de nieuwe film.

Na een ritje in de trein met de dikke controleur als controleur, een tochtje zweefmolen, waar helaas mijn zoon nog net iets te klein voor was, trampoline springen, laten schminken, de botsboten was het weer tijd om naar huis te gaan!

Kortom, Duinrell is helemaal te gek en voor de Thomas fans is de nieuwe film  “Thomas Koning van het Spoor” echt een aanrader!

Thomas Fandag

Previous ArticleNext Article