Tuuf knuffeltje

Al eerder schreef ik dat mijn kleuter bij haar geboorte een labeldoekje heeft gekregen. Naast dat labeldoekje heeft zij ook een ‘knuffelkonijn’ tot favoriet gebombardeerd. Inmiddels is haar konijn niet meer in de conditie zoals hij 4 jaar geleden was. Maar dat konijn is wel haar steun en toeverlaat. Het is haar liefste ‘knuffelvriendje’ zoals ze het zelf noemt. De afgelopen dagen heeft ze me wel een aantal keer dringend gevraagd om het konijn weer even aan elkaar vast te naaien. Want hij is er nu wel heel ernstig aan toe.

Voor mijn baby heb ik afgelopen week ook zo een lief knuffeltje gekregen, de Tuuf knuffel. Het knuffeltje werd hartelijk door haar ontvangen en ze heeft hem, vooral het labeltje, al een aantal keer grondig bestudeerd. En ook heeft zij er al heerlijk mee geslapen.

De Tuuf knuffel bestaat al jaren, maar liefst 15 jaar en is altijd leverbaar. Je hoeft dus niet stad en land af te zoeken als het beestje onverhoopt kwijt raakt.
De Tuuf knuffel is leverbaar in zes kleuren. Naast de 6 kleuren heeft Tuuf’s World ook nog een speciale knuffel ontwikkeld voor de Stichting Childslife. Van de opbrengst van deze knuffel gaat € 5,00 direct naar Childslife. De stichting Childslife gebruikt dit geld om kansarme kinderen over de hele wereld te helpen. Geweldig toch?

Winnen
Van Tuuf’s World mag ik maar liefst 4 van deze Tuuf knuffeltjes weggeven! Like, Share en win het volgende bericht op facebook! Like dan ook even de Facebookpagina van Voormijnkleintje.nl én van Tuuf’s World…

Update: de winactie is afgerond.

Pin It
Previous ArticleNext Article
Pauline is moeder van een drietal en probeert naast haar kinderen ook al ruim 12 jaar deze website in leven te houden. Na jaren schrijven bleek de pen niet alleen goed te zijn voor mooie en waardevolle blogs, maar kan de pen ook tekeningetjes maken! Van deze tekeningetjes worden er weer leuke printables gemaakt die gebruikt kunnen worden tijdens kinderfeestjes, babyshowers en andere momenten om spelletjes te spelen. Hoe dan ook, er zitten nog genoeg ideeën in de pen. Dus kom gerust regelmatig langs om te checken welke inkt er nu weer op het papier is gekomen.