Houten speelgoed in je schoen

Zaterdagavond was het dan eindelijk zover. Mijn kinderen en vrijwel alle andere kinderen in het land, mochten hun schoentje zetten. Vele vragen waren er al aan vooraf gegaan. ‘Waarom mogen wij een schoen zetten?’ En vooral de grote vraag: ‘Hoe krijgt Sinterklaas een cadeautje in de schoen?’ Het blijft toch een groot raadsel voor een kleuter, ook al heb ik meerdere malen uitgelegd dat Sinterklaas het cadeautje bij ons door de brievenbus gooit.
Maar zaterdagavond was het toch echt zover. Mijn kleuter heeft uit volle borst haar hele Sinterklaas repertoire eruit gegooid. En mijn dreumes bleef maar zijn schoenen en laarzen aantrekken, hij begreep er niks van. En mijn baby bekeek, zoals gewoonlijk, hoe het allemaal ging.

Houtspel

Voor in de schoentjes had ik een aantal cadeautjes van Houtspel.nl. Houtspel is een webwinkel voor duurzaam, hoogwaardig en origineel houten speelgoed. Bij Houtspel vind je een uitgebreid assortiment met hoogwaardig houten speelgoed dat nét even anders is. Al het speelgoed is op duurzame wijze geproduceerd. Dit betekent dat de producten veelal met de hand gemaakt en altijd van uitstekende kwaliteit zijn.

Trekpop van Goki

Om 05.00 stond mijn kleuter al naast haar bed te stuiteren, ze wilde naar beneden. Natuurlijk om te kijken of er iets in haar schoentje zou zitten. Om 06.30 hebben we haar maar laten gaan. Zij vond daar, in haar schoen, een zelf in te kleuren trekpop van Goki. Toen zij haar cadeautje uitpakte riep ze; ‘O, ik vind haar mooi!’ En dan had ze de trekpop nog niet eens ingekleurd!

Speelgaard

In mijn dreumes zijn schoentje was een stoere raceauto van het merk Speelgaard beland. De Speelgaard is een Nederlands merk dat zich sterk maakt voor de opbouw van Bosnië Herzegovina. Het hout komt van kleine, duurzaam onderhouden bossen uit Bosnië. De raceauto straalt eenvoud maar ook zeker kwaliteit uit. Ik hou ervan!

Grimm’s

Zelfs mijn baby werd  niet overgeslagen. Voor haar was er een prachtige ‘bijtring’ of beter gezegd ‘grijpspeeltje’. Van het prachtige merk Grimm’s. Normaal gesproken is het handgemaakte merk Grimm’s heel kleurrijk, maar dit grijpspeeltje heeft een natuurlijk look. Mijn baby vond het speeltje erg interessant. Ze heeft het uitgebreid bestudeerd en ook even geproefd. Mijn kleuter, die op het moment erg met hartjes bezig is, merkte op dat ze een hartje had gekregen van Sinterklaas.

Pin It
Previous ArticleNext Article