Naamlint

Al eerder had ik het erover dat sinds mijn kleuter naar school gaat, alles gelabeld moet worden. En we redden het niet alleen met de naamstickers. Ook de kleding, zoals haar gympakje, gymschoenen en zelfs haar gymtasje moet gelabeld worden. Bij mijn kleuter op school hebben alle kindjes ook een eigen luizenzak. Ook deze zakken worden door de meeste kinderen gelabeld door er een sleutelhanger of iets dergelijks aan te hangen.

Labels voor luizenzak

Ik ontving van Nominette een set innaailabels. Deze labels kunnen hiervoor prima gebruikt worden! Je moet het even kunnen vaststikken met naald en draad, maar dat lukt me nog wel. Ook heb ik er een leuke hanger van kunnen maken voor aan de luizenzak van mijn kleuter. En ze is er helemaal bij, want de het lint is roze en versiert met hartjes!

Website geweven naamlabels

Op de website van Nominette kun je de geweven naamlabels zelf ontwerpen. Je hebt keuze uit 24 plaatjes om je label op te leuken. Plaatjes zoals een hartje (waar ik voor gekozen heb), bloemetje of bootje. Voor de ondergrond en de tekst kun je ook zelf de kleur kiezen. Nominette maakt deze lintjes al sinds 1920 in hun eigen fabriek. Van een kwaliteitslabel ben je bij Nominette verzekerd. De kwaliteit zie en voel je zeker aan de geweven labels.

 

 

Previous ArticleNext Article
Pauline is moeder van een drietal en probeert naast haar kinderen ook al ruim 12 jaar deze website in leven te houden. Na jaren schrijven bleek de pen niet alleen goed te zijn voor mooie en waardevolle blogs, maar kan de pen ook tekeningetjes maken! Van deze tekeningetjes worden er weer leuke printables gemaakt die gebruikt kunnen worden tijdens kinderfeestjes, babyshowers en andere momenten om spelletjes te spelen. Hoe dan ook, er zitten nog genoeg ideeën in de pen. Dus kom gerust regelmatig langs om te checken welke inkt er nu weer op het papier is gekomen.