Lego World

Dat wij thuis gek op Lego zijn is geen geheim. We begonnen met een Duplo treinbaan, maar door de jaren heen beginnen we ook al een aardige verzameling Lego op te bouwen. Vooral Lego friends is bij onze zesjarige populair, maar ook de peuter begint nu interesse in Lego te krijgen.

Het was dan ook een waar feestje om met het hele gezin naar Lego World in de Jaarbeurshallen te gaan. Dachten wij even een paar uurtjes rond te lopen, niks ervan. We waren een hele dag zoet. En kwamen terug boordevol inspiratie en wensen, want aan het eind van de dag wil je als vader écht een Mindstorms pakket hebben, als dreumes nog meer Duplo, en de kinderen willen nu echt alles van Lego Friends, of de superhelden Lego hebben.

lego-world

In Lego World staat praktisch al het Lego wat er is tentoongesteld, maar ook kun je er aan bouwwedstrijden meedoen, Lego-computerspelletjes spelen, popcorn eten, springen op springkussens, spelletjes en wedstrijdjes doen. En dan heb ik het nog niet eens gehad over allerlei grote bouwwerken die je er kunt bewonderen, van levensgrote auto’s tot ons koninklijk echtpaar. Werkelijk alles is van Lego te maken. En als het er is, vind je het in Lego World.

LEGOWORLD-Jaarbeurs-hires-24

Heb je zelf ook zin om naar Lego World te gaan? Of heb je kinderen die gek op Lego zijn? Dit is echt een uitgaanstip voor het hele gezin. Je kunt er nog tot en met 22 oktober terecht. Kijk ook even op www.legoworld.nl

Previous ArticleNext Article

2 Comments

  1. Wauw wat ontzettend leuk! Als mijn zoontje net wat ouder is en wat meer geduld heeft met bouwen gaan we daar zeker eens heen. En die mega figuren van lego zijn echt heel gaaf!