Is LEGO WORLD een bezoekje waard?

Gisteren vond het officiële startsein van 15 jaar LEGO WORLD in de Jaarbeurs Utrecht plaats. En wij brachten met de kleintjes ook een bezoekje aan dit spetterende familie evenement. Ja het is echt een familie evenement, want ik weet niet wie er meer zijn ogen heeft uitgekeken. De man of de kleintjes…

Er zijn heel veel redenen om een bezoekje te brengen aan LEGO WORLD en er is één reden om het niet te doen.

Redenen om wél LEGO WORLD te bezoeken

De voornaamste reden is natuurlijk de vele, véle LEGO blokjes in één ruimte. Ik bedoel, er worden per dag meer dan 5.000 LEGO bouwwerken gebouwd tijdens dit evenement. Het is een waar LEGO blokjes walhalla. En tja, wat zou LEGO WORLD zonder LEGO blokjes zijn? Zou je denken… Maar voor mijn kleintjes geldt, wat zou LEGO WORLD zonder springkussens zijn?

Dat neemt niet weg dat ze de LEGO Star Wars area, de LEGO Friends Popstars show en natuurlijk LEGO Ninjago óók ontzettend cool vonden!

En natuurlijk de fenomenale LEGO douche! Terug van weggeweest!

Als je even van je man af wilt, dan kun je die het beste parkeren bij LEGO Mindstorms of bij de afdeling technisch LEGO.

Op het jaarbeursplein in Utrecht wordt er een poging gedaan om het wereldrecord ‘de hoogste toren van LEGO steentjes’ te verbreken! Voor elke gebouwde meter doneert de LEGO Groep maar liefst 1000 euro aan ‘SOS Kinderdorpen‘!

Sommige kinderen zijn als de dood voor mensen in grote pakken, je weet wel, van die mascottes. Mijn kleintjes waren dat vroeger ook, maar op de één of andere manier is het tij gekeerd en willen ze nu met elk figuur dat er rondloopt op de foto. Bij LEGO WORLD lopen er genoeg rond, daar kunnen ze dus hun lol mee op.

En de reden om LEGO WORLD niet te bezoeken

Omdat je de kleintjes, zelfs na sluitingstijd, niet meer (op een normale manier) mee naar huis krijgt…

LEGO WORLD is er nog tot en met 27 oktober, elke dag van 10.00 tot 17.00. Kijk hier voor meer informatie rondom het LEGO World programma.

Previous ArticleNext Article

4 Comments

    1. Er is ook een Duplo afdeling, dus ik denk dat hij er zich zeker wel vermaken kan. Echter vond ik het wel ontiegelijk druk en kleintjes zien echt van alles! Ik moest mijn driejarige dug echt goed in de gaten houden.