Trolls, wat een heerlijke film!

Het voelt een beetje nostalgisch wanneer ik de trollen op de keukentafel zie staan. Want wie heeft ze vroeger niet gehad? Die gekke wezentjes met het nog gekkere haar, waar je uren aan kon pulken en draaien?

De trollen zijn helemaal terug, maar nu ook in een hilarische, muzikale animatiefilm Trolls. Vergeet kleurrijk niet, want de kleuren en de glitters spatten van het scherm. De trollen doen me in eerste instantie een beetje aan de smurfen denken, maar al snel krijgen ze volledig hun eigen imago, wat het beste omschreven kan worden als ‘feestbeestjes’.

Aangezien mijn kleintjes en ik wel van een feestje houden, ligt deze film volledig in ons straatje. Mijn kleintjes en ik worden er vrolijk van en komen naderhand tot de conclusie dat iedereen altijd blijheid in zich heeft, maar dat je soms een beetje hulp nodig hebt om het te vinden. Een perfecte samenvatting van het moraal van het verhaal. 

Naast de film zijn de kleine gekleurde feestbeestjes met het kenmerkende kapsel natuurlijk ook weer in allerlei speelgoedvarianten te koop. Perfecte timing zo vlak voor Sinterklaas.

trollen

Zo is daar de Trolls Kapsalon, hoe toepasselijk! De Trolls verzamelpop (22cm), er zijn verschillende Trolls Pluche, van klein tot groot en een heuse Trolls sprekende pluchen Poppy.

Hasbro-Trolls-Kapsalon-pkg_16_300DPI
Trolls Poppys Haarsalon – Speelset – € 27,99 – Bestellen >>
Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Het lijkt me een gezellige film. En ik kan me voorstellen dat kinderen vervolgens ook graag met die poppetjes spelen.