Ken je deze klassiekers van Fisher Price nog?

Het nostalgische Fisher Price speelgoed uit de jaren ’50 tot de jaren ’80 komt dit najaar weer terug in de winkels! Wat lag er vroeger in jouw speelgoedkist? 

platenspeler

Deze misschien? De Platenspeler? Sinds 1971 kunnen kinderen met deze platenspeler hun eigen liedjes afspelen en nu, 44 jaar later, is de platenspeler genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015 in de categorie 0-3 jaar.

kassa

Mijn favoriet! De Kassa! – Sinds 1975 is winkeltje spelen het leukste wat er is.

hond

Of Kleine Snoopy? – Dat schattige hondje met bewegende oortjes en staart. Sinds 1966, vér voor mijn tijd 😉

tv

Dit was destijds (1959) waarschijnlijk de enige televisie in huis… Overigens wederom ver voor mijn tijd, maar toch lag ook deze in mijn speelgoedmand.

telefoon

De Kwebbeltelefoon, voor het eerst uitgebracht in 1961, maar er volgen er velen.

Previous ArticleNext Article
Pauline is moeder van een drietal en probeert naast haar kinderen ook al ruim 12 jaar deze website in leven te houden. Na jaren schrijven bleek de pen niet alleen goed te zijn voor mooie en waardevolle blogs, maar kan de pen ook tekeningetjes maken! Van deze tekeningetjes worden er weer leuke printables gemaakt die gebruikt kunnen worden tijdens kinderfeestjes, babyshowers en andere momenten om spelletjes te spelen. Hoe dan ook, er zitten nog genoeg ideeën in de pen. Dus kom gerust regelmatig langs om te checken welke inkt er nu weer op het papier is gekomen.