Voor mama: Bandajanas teenslippers

Jaa! Het is ein-de-lijk weer om mijn winterschoenen in te ruilen voor zomerse schoentjes. Zodra de temperaturen het toelaten, loop ik het liefste op blote voeten. Thuis en in de tuin is dat wel haalbaar, maar op straat is het toch echt beter om iets aan de voetjes te binden. Na mijn eerste keuze; blote voeten, zijn teenslippers mijn tweede keuze.

Ooit beklom ik Maya tempels en trotseerde wilde jungle paadjes op teenslippers, ja echt, ik kan daar prima hele zomers op lopen. Dit jaar loop ik op de slippers van Bandajanas. Lekker trendy en hip.

Bandajanas teenslippers

Bandajanas zijn teenslippers die je afmaakt met een band naar eigen keuze. Het leuke hieraan is dat je heel gemakkelijk kunt wisselen van banden én dat je de banden op allerlei manieren kunt knopen, hoewel dat knopen wel even oefenen is…

bandjanas

Ik koos voor de taupe slipper met sleehak. Het voetbed wordt gemaakt van eco vriendelijk foam en ik kan je vertellen, het loopt heerlijk zacht en geeft toch voldoende steun. Omdat je de banden zelf moet strikken, had ik vooraf het vermoeden dat de banden snel los zouden gaan hangen en het zou natuurlijk vervelend zijn als ze continue afzakken… Maar ook hier ben ik dik tevreden over, de banden blijven prima in de strik en daardoor dus ook op zijn plaats!

Op Bandajanas.com kun je zelf de slippers samenstellen. Qua slipper is er keuze uit verschillende hoogtes en kleuren als bruin, zwart, blauw en taupe. Ook is er genoeg keuze uit verschillende banden. En dan kun je je slipper ook nog afmaken met verschillende accessoires. Ik moet zeggen dat het heel verleidelijk is om meerdere banden te kiezen, maar ik denk wel dat als je eenmaal een band lekker draagt, je niet heel snel tussen de banden zal wisselen.

Previous ArticleNext Article