Little Label; stoer, tof, uniek en eigen

De zomer komt eraan en dat vind ik zó fijn! Eindelijk die kasten met winterkleding uitmesten en weer mooie stapeltjes met zomerkleding maken. Ik kan daar serieus vrolijk van worden! Jurkjes, rokjes en shirtjes, om op te vreten. En bij de zoon eindelijk eens wat anders dan die lange spijkerbroek. We gaan weer lekker voor comfi en een andere uitstraling.

Zoals deze chino sweatshort in off white met zwarte strepen van 100% biologisch katoen.

little-label-short

Dit is echt zo een broek waar mijn kleuter in gaat wonen de komende zomer. En ik kan me dat wel voorstellen, want het heeft alles. Het draagt comfortabel, hij kan aangesnoerd worden met een touwtje (wel nodig om dat smalle buikje van hem) en de sweat short heeft zakken waar hij al zijn steentjes, wormpjes en andere vondsten in kan bewaren.

SONY DSC

Dat Little Label bij mij gelijk staat aan comfort, dat weten we allang. Vanaf het moment dat ik baby’s kreeg was Little Label één van mijn favoriete merken. Naast dat het onwijs comfortabel draagt en van mooie materialen gemaakt is, zijn de items ook heel stoer, tof, uniek en eigen. Het merk herken ik inmiddels uit duizenden.

De toffe zomercollectie is te vinden op www.littlelabel.nl

Previous ArticleNext Article