Red-Rag Ranger

Sinds kort is mijn peuter een Red-Rag Ranger. Wat houdt dat in? Dat betekent dat hij de weide wereld in stapt en op avontuur gaat (naar het pleintje naast ons huis en als zijn zus erbij is mag hij zelfs mee naar de overkant). En dat betekent voor mij dat ik hem los moet laten en vrijheid moet geven om de wereld te kunnen ontdekken. Lees: elke 5 minuten checken waar hij is en wat hij doet. Maar het begin is er, mijn peuter wordt een grote jongen.

De wereld ontdekken als een Red-Rag Ranger, betekent ook dat hij onwijs stoere en kwalitatief super goede schoenen aan zijn voetjes heeft. Stevige stappers van leer en daarbij zijn de Red-Rag schoenen ook onwijs gaaf!
Ieder seizoen fikst Red-Rag het weer. Een schoenen collectie neerzetten die zich onderscheidt en niet zomaar de trends volgt maar echt zijn eigen stijl behoudt.

Red Rag

Wij ontvingen dit stoere paar schoenen van Red-Rag. Opvallend gaaf is de binnenvoering van de schoen en lekker eigenwijs zijn de veters die de schoenen typisch Red-Rag maken, net als het zig-zag stiksel die weer terug te vinden is op de schoen. Wat ook altijd heel fijn is, is het ritsje aan de zijkant, zodat hij niet elke keer zijn veters hoeft te strikken bij het aan en uittrekken. Veters strikken kan deze Red-Rag Ranger namelijk nog niet zelf.

Gesponsorde post ©
Pin It
Previous ArticleNext Article
Pauline is moeder van een drietal en probeert naast haar kinderen ook al ruim 12 jaar deze website in leven te houden. Na jaren schrijven bleek de pen niet alleen goed te zijn voor mooie en waardevolle blogs, maar kan de pen ook tekeningetjes maken! Van deze tekeningetjes worden er weer leuke printables gemaakt die gebruikt kunnen worden tijdens kinderfeestjes, babyshowers en andere momenten om spelletjes te spelen. Hoe dan ook, er zitten nog genoeg ideeën in de pen. Dus kom gerust regelmatig langs om te checken welke inkt er nu weer op het papier is gekomen.

18 Comments

 1. Te gék, gaaf super stoer! Ik heb het win formulier meteen ingevuld. Groetjes

 2. IK doe graag mee voor de eerste loopschoentjes van mijn zoontje Kane, Donderdag 16 oktober wordt Kane 1 jaar; sinds een weekje loopt Kane, dus looptschoentjes komen zeer goed van pas. Deze Red-Rag Rangers zijn echt onwijs stoer; wij maken graag kans op maatje 23.
  Fingers Crossed.

 3. Wat een stoere schoenen, die gaat hij geweldig vinden want hij heeft al echt een eigen smaak met zijn 3 jaar oud 😉 maat 26 zou perfect zijn!

 4. maat 27 is de gewenste maat voor onze enige kleinzoon
  die zijn mannetje moet staan met 5 meisjes…

 5. Geweldig leuke blog, en wat een gave schoenen!Gelukkig zit er ook een ritsje in, want mijn zoon kan nog niet strikken hoor . hij is pas 2,5 jaar en heeft nu al maat 27……dat is echt heel groot en ziet er een beetje raar uit. ik hoop dat met deze stoere schoenen, het wat minder opvalt. Ze zijn echt erg leuk!!!Deze papa doet dan ook heel graag mee! Groeten van Robbie

 6. Ik zou dolgelukkig zijn met een paar mooie stevige lederen Red Rag schoenen. Wat zien ze er gaaf uit !! Hier zie ik mijn ondernemende zoontje graag op lopen, ik weet zeker dat deze schoenen wel tegen een stootje kunnen voor onze dagelijkse ritjes naar de speeltuin 🙂 maat 28

 7. Mijn drakie van bijna 4 heeft maat 25. Binnenkort naar de basisschool met stoere schoenen?