De peuter in Little Label

peuter ll

Nu het buiten een beetje op de herfst begint te lijken, blijf ik het liefste binnen. Maar mijn kleintjes denken daar anders over. En ook al wilde mijn peuter laatst de hele ochtend in een ‘lekker warm badje’ zoals hij dat zelf noemde, een winterjas vindt hij nog totaal overbodig. En eigenlijk geef ik hem ook wel een beetje gelijk. Zelf loop ik ook nog niet in een winterjas rond.

peuter ll2

Voor mijn peuter heb ik voor deze dagen, wel jas / geen jas, het stoere bomberjack van Little Label. Het gewatteerde en denimkleurige jack is perfect voor deze dagen. Lekker zacht en warm genoeg. En bovendien ook onwijs stoer, althans, dat vind ik! Toen ik het jack binnen kreeg dacht ik even dat het veel te breed voor mijn peuter zou zijn. Maar toen hij het jack aantrok was ik gelijk verkocht. Het was verre van onflatteus maar juist super gaaf en de pasvorm sluit prima aan. Niet zozeer speciaal voor smalle ventjes, dus de wat bredere kereltjes zullen dit jack ook prima passen, soort van ‘fits all’.

peuter little label

Dus als het weer nog even meewerkt, crost mijn peuter voorlopig nog even rond, niet in een winterjas maar in deze stoere bomberjack van Little Label.

Tipje: als je bij Little Label een bestelling plaatst boven de € 50,00 ontvang je een Naïf (zijn we hier in huis ook fan van, dat kun je hier lezen) bodylotion en mini wasgel cadeau. Altijd leuk!

Pin It

Previous ArticleNext Article

2 Comments

  1. Een super stoer jasje en het staat hem erg leuk! Ik vind het contrast van denim met turquoise ook erg mooi.