Scotch R’belle bij Schweigmann.nl

Soms kom ik kinderkledingmerken tegen, die ik eigenlijk nooit echt goed bekeken heb. En als ik ze dan goed bekijk, vraag ik mij af waarom eigenlijk niet? Scotch R’belle is er zo eentje. Scotch R’belle is onderdeel van het bekende Nederlandse modemerk Scotch & Soda en verkrijgbaar bij Schweigmann.nl
Wat mij opvalt en wat ik ook mooi vind aan het meisjesmerk Scotch R’belle, zijn de natuurlijke en rustige kleuren die ze gebruiken. Ik krijg er een beetje een romantisch gevoel bij.

rab

Meisjesmerk Scotch R’belle

Het stoere meisjesmerk Scotch R’belle bestaat uit onder andere vesten, t-shirt, tassen, sjaals, jurkjes en broeken. De gave longsleeves kunnen goed gecombineerd worden met de rokjes en broeken met verschillende toffe prints uit de collectielijn.

scotch-rbelle-2

De jumpsuit!

Deze winter niet weg te denken: de jumpsuit! Hier gecombineerd met een stoer vest. En kijk die tas >> Got to love it!

Schweigmann.nl is een online shop met meer dan 50 topmerken kinderkleding. Ieder seizoen selecteren zij de mooiste en beste items uit de nieuwste collecties kinderkleding. In deze online shop kun je onder andere uit de nieuwste collecties van Z8, Name it, Scotch & Soda, Vingino en Outfitters Nation kopen.
Ook in deze fijne webshop is de uitverkoop gestart! Dus wees er snel bij, want de mooiste koopjes zijn zo uitverkocht.

 

 

Previous ArticleNext Article