Gele prinsessenjurkje hebben?

Petit Chic is vandaag verrast met vele aanvragen voor het gele jurkje wat de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane droegen bij de troonswisseling.  De prinsesjes schitterden in de Spaanse couture van Pili Carrera, die in Nederland online verkrijgbaar is bij e-boutique Petit Chic. Ook op vrijdag tijdens de generale repetitie droegen de prinsesjes een Pili Carrera jurkje.

Daarnaast was er ook veel kobalt blauw tijdens de inauguratie, wat je veel terug ziet komen in de collectie van de webshop.

De e-boutique biedt een exclusieve collectie van mediterrane baby- en kinderkleding met Koninklijkeallure. Voor iedereen die zijn kindje(s) stijlvol en origineel wil kleden, met merken die bij internationale celebrities als Angelina Jolie en Penélope Cruz en menig royalty in de smaak vallen.

e-boutique Petit Chic: Spaanse verfrissende klassieke high-fashion, Franse prêt à porter kinderkleding met ‘en vogue’ feestjurkjes en elegante Italiaanse babykleertjes en designer kindermerkkleding. Van casual chic tot glamorous met een eigenwijze twist, maar allemaal met de mediterrane look.

Prinsessenjurk

Previous ArticleNext Article