Van Ikke strijkapplicaties

Opvallen in de massa voor een klein prijsje: dat is de perfecte omschrijving voor de strijkapplicaties van VAN IKKE!  In een handomdraai tover je saaie kleding om tot hippe items waar kinderen graag in gezien worden. Zoals ik laatst al deed met de kleding van GoodMoodKid

VAN-IKKE-vliegenier

Leg de applicatie op het kledingstuk, zet de strijkbout 10 tot 15 seconden op de applicatie en je creatie is klaar. Gegarandeerd origineel en superhip! De strijkapplicaties zijn makkelijk te strijken en gemaakt van superelastisch materiaal, waardoor ze tot zeker 200 wasbeurten mooi blijven. Een leuk extraatje: per applicatie kun je 1 gratis VAN IKKE label bestellen, verkrijgbaar in 7 kleuren.

Voor liefhebbers van nostalgische plaatjes heeft webshop VAN IKKE nog veel meer leuks, zoals mooie lintjes, sleutelhangers en ansichtkaarten, gedrukt op zwaar karton en afgewerkt met een mooie glanslak. Voor ouders zijn de naambuttons een aanrader: stoere buttons waar een naam en telefoonnummer op kan worden gezet, als origineel alternatief voor een naam-tag. Bijzonder handig voor een dagje uit, een kinderfeestje of op vakantie. Ook erg leuk: de retro hoesjes voor telefoons en tablets met onweerstaanbare prints, zoals een schattig roodborstje, leesplankje of olifant. Een webshop om hebberig van te worden!

VAN-IKKE-hoesjes

Previous ArticleNext Article