Sawadi kinderkleding

De wereld als inspiratiebron: dat is de gedachte van Sawadi kinderkleding geweest toen de nieuwe spring/summercollectie 2013 tot stand kwam. Het nog vrij jonge Nederlandse merk is sophisticated, met een romantische uitstraling. Precies waar meisjes van houden…

Sawadi kinderkleding

Opvallende details

Swierende rokjes, sierlijke strikken, prachtige prints, frisse kleuren, opvallende details en comfortabele materialen: Sawadi heeft gekozen voor de perfecte mix tussen fashion en draagbaarheid. De ontwerpen zijn trendy en helemaal ‘anno 2013’. Echte eyecatchers zijn de jumpsuits met allover-print, die niet alleen comfortabel, maar ook ontzettend hip zijn. De diverse items zijn luchtig en ideaal voor een warme zomerdag, maar gecombineerd met een fijn vestje ook geweldig voor de lente.

Met Sawadi mis je als fashionable girl absoluut niet in het flitsende straatbeeld van New York of het bruisende leven van Japan. Je kunt kiezen voor een echt romantische look, maar je kunt ook combineren met stoere items als gekleurde laarzen of verwassen jeans. Tops, jurkjes, shorts: Sawadi biedt de basis: jij bent de designer!

Helaas, de winter komt er weer aan. Ik ben er niet blij mee. Maar ja, wat doe je eraan? Lekker in huis blijven, verwarming op 23 en alvast de zomerkleding aan. Met de zomerkleding van Sawadi kom je zeker in de stemming! Hier een paar prachtige plaatjes van mijn kleuter in Sawadi. Dit laat de kou wel verdwijnen toch?

Sawadi kinderkleding

Sawadi kinderkleding

De collectie van Sawadi Holland is ontworpen door Fijtje Lothmann, een Nederlandse moeder van 4 kinderen. De kleding van Sawadi is fair en ecologisch en wordt gemaakt in een kleine fabriek in Bangkok.

De fijne stoffen van de Sawadi kinderkleding dragen zeer comfortabel en zien er toch stijlvol uit.

Waar is Sawadi Holland gebleven?

De afgelopen jaren hebben mijn dochters en ik erg genoten van de kinderkleding van Sawadi Holland. Het was van super goede kwaliteit, want ieder kledingstuk ging minstens nog een ronde mee. Duurzaam was Sawadi Holland zeker, maar helaas niet in het bestaan als kinderkleding merk. Het kinderkleding merk Sawadi Holland van Fijtje Lothmann, bestaat dan ook helaas niet meer.

Pin It
Previous ArticleNext Article