Baobab, een nieuw pareltje

Van mooie nieuwe kinderkleding merken word ik blij. Dat is algemeen bekend. Ik vind het heerlijk om nieuwe pareltjes te ontdekken. En dat terwijl ik ook erg fan ben van de ‘al bekende en grote merken’. Kortom, ik ben gewoon gek op mooie kinderkleding.

Baobab is zo een nieuw pareltje. De (over het algemeen biologische) kinderkleding is alledaags, comfortabel, eigen en hip. Eenvoud wordt gemixt met unieke prints. En comfort staat bovenaan. Wéér een merk naar de wensen van mijn kleuter (en naar die van mij)

Baobab jurk

Mijn dreumes draagt het jurkje ‘Navy Reeds’. Het jurkje is van mooie, stevige biologische katoen en de donker blauwe kleur staat haar prachtig! Dit is het typische voorbeeld van ‘eenvoud gemixed met een unieke print’. Perfect jurkje voor de winter maanden. Het jurkje is verkrijgbaar bij Jippiejajee.nl

baobab 3

Mijn kleuter draagt het mooie a-line jurkje ‘Navy Bow Dress’. Ook dit jurkje is een mooi voorbeeld van de  stijlvolle eenvoud en toch uniek. Ook mijn kleuter kan deze kleur heel goed hebben. Het jurkje valt vrij wijd, maar door de a-line staat het prachtig.

baobab fenne

 

Previous ArticleNext Article

3 Comments

  1. Ow wat een leuke kleertjes. Net anders maar toch basic.
    Mijn favorieten zijn de green splotch baby raglan dress of de haremspijkerbroek. Mijn dochter draagt maat 80.

  2. Heel mooie frisse kleertjes. Zowel de fellere kleurtjes als de zachte tinten zijn ontzettend mooi. Heerlijk zijn vooral de kleertjes met de strepen! De oudste dochter heeft maat 104, de kleinste maat 86.

  3. Wat een vrolijke kleertjes! Zowel de felle kleurtjes als de meer zachte kleuren zijn ontzettend mooi. De kleertjes zien er ook heel comfortabel uit. De oudste dochter heeft maat 104, de kleinste maat 86