Gave kapstokjes!

Afgelopen dagen was er in de RAI in Amsterdam de welbekende woonbeurs. De beurs is een genot voor iedereen die op het gebied van wonen en inrichten geïnteresseerd is. Geweldige stands met prachtige producten kun je er bewonderen. En vervolgens kun je wegdromen bij het herinrichten van de woonkamer, keuken en kinderkamers  Maar ik hou er ook van om bij de kleinere ondernemers op het web rond te ‘struinen’. Bijvoorbeeld bij Kids-ware.nl Ook daar kun je prima terecht voor het decoreren van je kinderkamers. En het leuke is dan, dat je een uniek stuk in je kamer krijgt. Want alle producten zijn handgemaakt.

Ik werd op slag verliefd op het ‘ster kapstokje met landkaart en kompas’. Hij is toch helemaal geweldig voor een hippe jongenskamer!? Een gaaf bed als piratenschip, een blauwe muur die dient als zee en een paar van die gave kapstokjes aan de wand. Ik zie het al voor me in de kamer van mijn peuter.

kw jongens

 

Uiteraard is er voor de meisjes ook meer dan genoeg leuke spulletjes te vinden in deze shop. Lieve vlinder-kapstokjes met bloemdecoratie en niet te vergeten, de populaire vogelhuisjes! Maar ook deze zijn er in stoere jongensvariant en ook weer met de landkaart en kompas.

kw meisjes_edited-1

Previous ArticleNext Article