3 winteroutfits met Braqeez

Het fijne van het afsluiten van een seizoen is dat er weer een nieuw seizoen begint. En een nieuw seizoen betekent nieuwe collecties! Afscheid nemen van de teenslippertjes is altijd wel een dingetje, want je gaat van even snel en makkelijk je slipper aantrekken naar weer veters strikken en stroeve ritsen dichttrekken.

Maar als ik dan met toffe nieuwe schoenen aankom, worden de teenslippers toch snel ingeruild voor deze mooie winterschoenen.

De kinderschoenen van de merken waar mijn kleintjes de komende tijd op rondhuppelen en rennen zijn oude bekenden; BunniesJR, Twins & Trackstyle en Braqeez. Dat deze kinderschoenen van uitstekende kwaliteit zijn, weten we inmiddels uit de eerdere ervaringen. Daarom stort ik mij dit keer op toffe outfits passend bij deze kinderschoenen.

laarsjes-braqeez

Ik begin met de zwarte leren laarsjes van Braqeez met het gave dierenprint detail. Naast de dierenprint is er in de zool heel subtiel een glittertje verwerkt en het sierritsje maakt het hippe lage laarsje helemaal af.

De laarsjes zijn verkrijgbaar van maat 30 tot en met 38 en kosten € 99,99

kleurrijk-braqeez

De meidencollectie van Braqeez staat voor kleurrijk. Een rustige look combineren met een pittige, uitdagende kleur en verschillende materialen is een heel goed idee.

Van links naar rechts: ZEBRA rugtas € 44,95 – Jurk van Jubel € 28,99 – Sjaal van Little Miss Juliette € 19,95 – Bambi sweater van American Outfitters € 68,00 – Zwarte leatherlook legging van Jubel € 17,99 – de laasjes van Braqeez € 99,99

braqeez-eigenzinnig

Maar Braqeez staat ook voor eigenzinnig. Een eigenzinnige maar oh zo grappige opdruk of het laarsje onder een broekspijp die net even anders dan anders is.

Van links naar rechts: Sjaaltje van Funky XS € 17,95 – Spijkerbroek van Noppies € 39,95 – Shirt van Noppies € 22,99 – Shirt van NoNo € 39,95 – De laasjes van Braqeez € 99,99

brutaal-braqeezEn Braqeez is zelfs een tikkeltje brutaal! Deze outfit-combinaties zeggen genoeg! Alleen voor brutale meiden die durven.

Van links naar rechts: De laasjes van Braqeez € 99,99 – Sweatshirt van Mim-pi € 39,95 – Colsjaal van Little 10days € 24,90 – Fijngbreide jurk van Scotch R’Belle € 59,95 – Sweatshirt van Mim-Pi € 44,95 – Suède-look rok van Mayoral € 39,95 – Leren armband met studs van Cowboysbelt € 9,95

Deze outfits zijn te bestellen bij Kixx-Online. Voor meer informatie over Braqeez: www.braqeez.nl En de lage zwarte laarsjes van Braqeez kun je bestellen bij Kleertjes.com

 

Previous ArticleNext Article
Pauline is moeder van een drietal en probeert naast haar kinderen ook al ruim 12 jaar deze website in leven te houden. Na jaren schrijven bleek de pen niet alleen goed te zijn voor mooie en waardevolle blogs, maar kan de pen ook tekeningetjes maken! Van deze tekeningetjes worden er weer leuke printables gemaakt die gebruikt kunnen worden tijdens kinderfeestjes, babyshowers en andere momenten om spelletjes te spelen. Hoe dan ook, er zitten nog genoeg ideeën in de pen. Dus kom gerust regelmatig langs om te checken welke inkt er nu weer op het papier is gekomen.