Denk je aan comfi, dan denk je aan Claesen’s!

claesens kinderen

De titel zegt het al. Comfortabele kinderkleding staat gelijk aan het merk Claesen’s. En dan doel ik niet alleen op ondergoed, pyjama’s en huispakken. Nee dan heb ik het juist over de funwear wintercollectie van Claesen’s. De items zijn werkelijk weer om van te smullen, zo leuk! Maar bovenal is de kinderkleding perfect voor de winter en functioneert exact waar het voor bedoeld is: lichaampjes lekker warm houden. 

We mochten van Claesen’s een aantal items uitkiezen en je snapt, dat doe ik niet meer alleen. Mijn kinderen zijn inmiddels groot genoeg om zelf te kunnen bepalen wat ze willen dragen. Bovendien mág ik geeneens meer voor ze uitkiezen ‘maham, wat heb je nu weer gekocht?’, krijgen we dan.

En ik moet bekennen, ze hebben een prima smaak (over het algemeen dan) en laten kiezen uit de funwear wintercollectie van Claesen’s kan niet misgaan. Het is namelijk allemaal leuk.

claesens meisje tiener

De pre-tiener koos voor de volgende set, de sweaterjurk in off-white melee. De hippe kus op de voorkant trok natuurlijk meteen haar aandacht. Als het nu maar niet de aandacht van alle jongens om haar heen gaat trekken, het is namelijk geen uitnodiging! De jurk beschikt ook nog over een aantal kekke badges die we tegenwoordig overal op terugzien. De outfit wordt afgemaakt met een bijpassende legging die door de contrastbies op de zijkant weer net even anders is dan een normale legging. Door de heerlijke sweatstof, de quilted mouwen én de capuchon is dit de perfecte jurk om op een winterse dag helemaal in te kruipen.

Claesens wintercollectie jongen

Mijn stoere kereltje zag het sweat-pak wel zitten en ik kon hem geen ongelijk geven. Zelf vind ik de combinatie met geel helemaal te gek. Hij koos er dit keer een rood shirt bij, wat eigenlijk ook weer prima bij de outfits van zijn zussen paste. Een outfit wat hem eigenlijk het beste omschrijft: comfi en stoer.

claesens winter outfit

claesens kinderen dansen

De kleuter is echt nog aan het vormen qua smaak en zij valt ook nog wel een beetje een richting op te sturen. Fijn voor mij, want zo heb ik ook nog eens iets te zeggen. Ik duwde haar richting de sweaterjurk in navy met een gouden sterrenprint. Blauw staat altijd prachtig bij haar blonde haren en de sterren maken het jurkje lekker speels. Op het subtiele kusje valt haar oog dan weer en dat maakt het jurkje compleet. De jurk kan perfect gecombineerd worden met een rode legging, deze kleur komt ook weer terug in de capuchon. De kleuter kan naast haar zus op de bank kruipen, want ook deze outfit is perfect om op een winterse dag in weg te kruipen.

claesens meisje

trap claesens

Previous ArticleNext Article