Z8 wintercollectie 2016

Inmiddels is de uitverkoop hier en daar al in volle gang. Ik heb mezelf tot nu toe aardig weten te bedwingen. Maar dat komt vooral omdat ik wacht tot mijn favorieten merken in de sale gaan. Zoals het toffe kinderkleding merk Z8. Wanneer de Z8 uitverkoop begint, moet je er ook snel bij wezen, want dat gaat echt als warme broodjes over de toonbank.

Daarom is het handig om alvast de leukste items voor jezelf te selecteren, zodat je straks als de uitverkoop begint, meteen je favorieten kledingstukken van Z8 kunt bestellen.

Jongenscollectie Z8 winter 2016

jongenscollectie Z8

Van links naar rechts: Z8 mintgroen-antracietgrijze omkeerbare muts van tricot – Stoere grijs-witte sweatvest van Z8 – Good vibes only! Een antracietgrijs shirt met leuke tekst van Z8 – Een toffe Z8 sweatpants met all-over Z8 print – Een prachtig en stoer ijsblauw-antracietgrijs shirt van Z8 – En als laatste een favoriete sweatpants van Z8.

Meisjescollectie Z8 winter 2016 meisjescollectie Z8

Een lichtroze tricot jurk van Z8 met knipogende hartjes print – Nog een heel fijn tricot jurkje van Z8 – Een heerlijke fijn gebreide sjaal van Z8 – Stoer Z8 rokje met patroon wat ook terug te vinden is in de jongenscollectie – Liefelijk shirt van Z8 met het knipogende hartje – En een bijpassende legging van Z8 om het meisjesoutfit af te maken.

Previous ArticleNext Article