Indian Blue Jeans wintercollectie – Guts only!

indian blue jeans

Afgelopen voorjaar maakte ik kennis met het merk Indian Blue Jeans en nu kan ik het fijne merk al niet meer wegdenken. De trui en de broek van de zoon worden nog volop gedragen en ook de dochter trok onlangs nog gewoon haar zomerjurkje aan. Why not? Gelukkig maakt Indian Blue Jeans ook de hoge verwachtingen voor het winterseizoen weer waar. Want ook de winter items zijn om te smullen en dat is niet alleen mijn mening. Het nageslacht denkt daar precies zo over.

Laten we even wat showen. 

Stoere overhemden voor jongens

Een stoer overhemd is de komende winter onmisbaar in de kledingkast van een stoere jongen. Het liefst een overhemd met een zogeheten houthakkers print. Daarnaast zien we veel jeans-looks, maar wel het liefst van een soepele stof. De stugge spijkerstof komt er bij ons niet in!

houthakker indian blue jeans

De overhemden van Indian Blue Jeans hebben een perfecte pasvorm voor mijn smalle jongen. Ze zijn mooi getailleerd. De overhemden komen uit de wintercollectie en hebben daarom ook een stevige warme stof, welke toch lekker soepel om het lijf zit. De schoenen zijn van het merk Braqeez.

indian blue jeans houthakkers shirt
Check old blue overhemd kost €54,95

indian blue jeans overhemd achterkant

spijker overhemd indian blue jeans
Mr. Blue overhemd kost €54,95

Het perfecte vest

Ik vind een vest echt altijd, zomer of winter, een must-have. Wanneer de dagen, ochtenden of avonden frisser worden, is een vest ideaal! Dit is één van de perfecte vesten van Indian Blue. Het is stoer, het zit comfortabel en het doet waar het voor gemaakt is: het vest houdt het lichaam warm.

indian blue jeans vest mouw

indian blue jeans vest jongen

indian blue jeans muts
Hooded vest €59,95

Maar ook dit gave vest mag er wezen. Het is net zo stoer, maar geeft een heel andere look. Misschien iets sportiever doordat het vest een touch van het baseball heeft.

indian blue jeanse baseball vest

vest indian blue jeans
Bomber vest kost €59,95

Stoere meiden outfits

Indian Blue Jeans heeft voor de meiden ook een aantal toffe en vooral stoere outfits. De wintercollectie heeft veel donkere kleuren en ook hier zien we samen met het streepje ook het ruitje terug. De jurken uit de meidencollectie zijn heel fijn, comfortabel en verre van tuttig! Badges zijn hot en dat heeft Indian Blue Jeans goed begrepen.

indian blue jeans jurk

indian blue jeans tijger

indian blue jeans meisjes
Met de sokken van Bonnie Doon
indian blue jeans badges
Jurk met badges €47,95
jurk indian blue jeans
Go get ‘em! Prachtig motto voor een pre-tiener! €47,95
zusjes indian blue jeans
De bijpassende panty / maillot van Bonnie Doon én schoenen waar je op slag verliefd op wordt: Koel4Kids

jurk streep indian blue jeans

Het ritsje op de rug maakt het zwiere-zwaai jurkje van Indian Blue Jeans helemaal af.
Het ritsje op de rug maakt het zwiere-zwaai-jurkje van Indian Blue Jeans helemaal af. €49,95

Geen wintercollectie zonder een fijne en toffe legging. Tof is deze legging met zijn glimmende glitter zeker! Het is even hijsen om de legging om de beentjes te krijgen, maar wanneer deze eenmaal zit, zit de dikke legging als gegoten. Goed te combineren met één van de mooie jurken of met het te gekke bloesje van Indian Blue Jeans.

Bijpassende schoenen van Bunnies
Bijpassende schoenen van Bunnies – Party legging kost €37,95
indian blue jeans bloes
Blouse €44,95

Winterjassen van Indian Blue Jeans

Om de wintercollectie compleet te maken, heeft Indian Blue Jeans ook nog een paar heerlijk warme winterjassen. Ik hou van kleur in jongenscollecties, zeker voor een winterjas. Helaas is dat vaak ver te zoeken, maar Indian Blue Jeans scoort hiermee! Favoriet is namelijk absoluut de gave oranje winterjas voor jongens.

winterjas indian blue jeans

indian blue jeans oranje winterjas-1

oranje winterjas indian blue jeans
Winterjas kost €99.95

Voor de meiden is het juist andersom. Er is al zoveel spektakel in de kinderkleding, dat de jas een rustige basis mag zijn. Zeker voor mijn oudste dochter, die inmiddels al tegen de tienerleeftijd aanstuit. Geen bloemetjesjas meer voor haar, maar kleding voor stoere pre-tiener meiden.

zwarte winterjas kind
Biker winterjas €89,95
winterjas meisjes indian blue jeans
De stoere boots met badges zijn van Braqeez

De wintercollectie van Indian Blue Jeans is onder andere te bestellen bij indianbluejeans.com.

De kinderschoenen die mijn kinderen dragen zijn te bestellen via kidsshoesvalley.com en Koel4Kids.

Previous ArticleNext Article