Drie keer de leukste accessoires voor je kids

kids accessoires

Mooie kleren uitzoeken voor de kinderen; voor talloze mama’s is het haast een hobby te noemen. Ook ik vind het leuk om regelmatig door het kinderkledingaanbod te speuren. Maar wat we soms lijken te vergeten, is dat ook accessoires een kinderoutfit helemaal op kunnen fleuren. Hieronder drie voorbeelden van kleine items die een groot verschil kunnen maken. 

Hip met een bril op

Kinderen voelen zich niet altijd stoer als ze een bril moeten dragen. Toch zijn er tegenwoordig genoeg hippe brillen te vinden. Kies bijvoorbeeld voor een felgekleurd montuur, dat mooi past bij de haar- en oogkleur van je kind. Of misschien wil je kind zelfs wel een printje op zijn of haar bril. Wat ook helemaal hip is, is een doorzichtig montuur; onopvallend, maar toch stijlvol. Inspiratie voor het uitzoeken van een bril voor je kind kun je opdoen bij Edel-optics.

Een mooie tas

Alle kids die naar school gaan hebben er eentje nodig: een eigen tas. Liefst eentje waar niet alleen de lunchtrommel en de gymspullen in kunnen, maar waar ook nog eens de blits mee kan worden gemaakt. Ook als je kind nog iets te jong is om naar school te gaan is een tas een leuke accessoire. Van vliegtuigprint tot paardenmotief; er is eindeloos veel keuze. Bij Hippe Beestjes hebben ze kleurrijke tassen voor zowel jongens als meisjes, en voor verschillende leeftijden!

Wie de schoen past…

Officieel gaat het hierbij niet echt om een accessoire, maar ook met een mooi paar schoenen kun je de outfit van je kind helemaal hip maken. Denk hierbij aan sneakers in felle kleurtjes, of laarsjes met een leuke print. En houdt je kind meer van een stoere look, dan kun je voor veterboots gaan. Kies, voor een speels effect, voor exemplaren met badges erop. Benieuwd naar de schoenmode van nu? Eerder schreef ik al over de kinderschoenen-trends voor de herfst en winter van 2017.

Behalve de drie bovengenoemde, zijn er natuurlijk nog veel andere accessoires waarmee je een kinderoutfit meer pit geeft. Voor jongens kun je bijvoorbeeld denken aan een stoere armband, een horloge of een mooie riem. Een meidenoutfit maak je af met kleurrijke haarelastiekjes of -clipjes, of een leuke sjaal. Wat zijn jouw favoriete accessoires voor je kids? Laat het me weten in een reactie hieronder.

 

Afbeelding: Shutterstock

Previous ArticleNext Article