Kerstcadeaus voor niemand minder dan MAMA!

cadeautje moeder

Waarom zou je je best doen om het perfecte cadeau te vinden voor je moeder? Nou om te beginnen, het is je moeder! Je steun en toeverlaat. Je rots in de branding. Van toen je nog klein was en ze dit hele moeder- gebeuren moest uitvinden. Nu je groter bent en ze nog steeds moet uitvogelen hoe het leven werkt. Maar ze is daar, altijd. Door weer en wind, door dik en dun. Dus het minste wat je kunt doen is proberen om het mooiste, gaafste, waardevolste en bijzonderste kerstcadeau voor je moeder te vinden. Oh ja en voor de moeder van je kinderen geldt dit ook. 

Vaak hebben we de neiging om praktische cadeaus voor moeders te kopen. Een nieuwe citruspers, een luchtverfrisser of een stapel nieuwe handdoeken. Maar wat als we dat nou eens niet doen. Want laten we eerlijk wezen, moeder zegt alleen maar uit beleefdheid ‘dankjewel’, wanneer ze dit onder de kerstboom vindt.

Nu vraag je jezelf natuurlijk af, wat voor kerstcadeau wil mama dan vinden onder de kerstboom? Heb jij even geluk! Ik heb namelijk een top 3 kerstcadeaus voor mama voor je samengesteld. Doe er je voordeel mee!

1. Sieraden

kerstcadeau mama

Een sieraad is een cadeau wat je altijd kunt kopen voor een vrouw. Je weet wel, diamonds are a girl’s best friend! En je hoeft heus niet met diamanten bij je moeder aan te komen. Een mooie betekenisvolle sieraad zoals deze buddha to buddha ketting is een optie. Maar ook pandora blijft populair doordat je een sieraad uniek kunt maken met bedels. Geloof mij, een sieraad krijgen van je eigen bloedje, doet een moederhart verwarmen.

2. Een mooie tas

kerstcadeau moeder

Even tussen ons, maar ik heb mezelf alvast een mooie tas én portemonnee cadeau gedaan. Ik had natuurlijk kunnen afwachten of de man en kinderen ermee zouden aankomen, maar dankzij Brandfield kon deze mama haar eigen kerstcadeau regelen. Ik koos voor een crossbody van het stoere tassenmerk ‘Cowboybags’, gecombineerd met een opvallend geel leren portemonnee van Burkely. Een stoere en toch chique combinatie als je het mij vraagt. Heeft je moeder iets meer de neiging om een feestelijk en chique tasje te dragen, dan kan ik je het merk Valentino en Violet Hamden aanraden om als kerstcadeau te geven..

3. Parfum

moeder kerstcadeau

Vergeet die luchtverfrisser, want dat is natuurlijk gewoon een belediging! Veel beter is het om een lekkere parfum voor moeders onder de kerstboom te leggen. Wil je je mama echt verwennen met een mooi kerstcadeau, dan koop je een flesje Black Opium van Yves Saint Laurent of de bekende klassieker van J. P. Gaultier.

Wat voor kerstcadeau je ook kiest voor je mama of de mama van je kinderen, laat het geen keukenapparaat zijn! Tenzij het die ene Barista espressomachine is…

Previous ArticleNext Article