Voor wie er van kleur houdt: de Oilily full color combi-buggy

Toen ik acht jaar geleden voor een kinderwagen aan het shoppen was, viel mijn oog op de Bugaboo met een knalgele kap. Zo tof, lekker gewaagd vond ik het ook! Maar veilig als ik ben, koos ik toch voor de zandkleurige.

Dat het ouderschap je eigen veilige comfortzone laat verbreden is een feit, want nu, acht jaar later zou ik mooi voor die knalgele gegaan zijn. Of misschien wel voor de full color combi-buggy van Oilily? Want hoe gaaf is die!

oilily-kinderwagen 

Als de echte Oilily-fan hier niet helemaal wild van wordt… Met kleurrijke materialen en in Oilily’s eigen atelier vervaardigde prints, heeft Oilily met veel liefde, geduld en aandacht de perfecte combi-buggy ontworpen.

Even wat technische feitjes: de buggy is in één vloeiende beweging op te vouwen tot een compact, lichtgewicht pakket dat in één hand te dragen is. De combi-buggy beschikt over een in hoogte verstelbare duwbeugel, verstelbare voetsteunen en een kleine draaicirkel, waardoor hij praktisch is in gebruik.

oilily-wagen

De combi-buggy is geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar en voldoet, wel zo belangrijk, aan de Europese EN1888-2012 norm. Voor de pasgeborenen is de reiswieg los verkrijgbaar, ook kan er met behulp van adapters een autostoelzitje op het onderstel geplaatst worden. Voor peuters kan de combi-buggy worden veranderd in een buggy met verstelbare rugleuning.

De full color combi-buggy is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: rood, geel en blauw via www.oililyworld.com.

 

Previous ArticleNext Article