Persoonlijke kraamcadeautjes

Als er een baby geboren wordt, zijn er veel leuke kraamcadeaus te vinden! Wat ik erg leuk vindt, is om een uniek en persoonlijk kraamcadeautje te geven. Wij kregen bij ons jongste meisje een stoeltje met een deel van het geboortekaartje erop geschilderd. Zo leuk, een uniek cadeautje, wat ook echt alleen haar stoeltje zal zijn.

Op de (internet)markt is er van alles te vinden op babygebied. Van spenen met naam mijnfopspeen.nl tot shirtjes met het geboortekaartje erop afgedrukt denonikaarten.nl

Bij babystuffy.com maken ze onder andere lakentjes, kruikenzakken, labeldoekjes, enzovoorts. Alles in het assortiment kunnen ze met naam kunnen bedrukken. En bij pippaloentje.nl borduren ze de namen op hun babyartikelen.

Ik vind de naambordjes van wisenwaarachtig.nl ook erg stoer!  Dit zijn houten naambordjes met een geschilderde of stoffen afbeelding. Erg gaaf voor op een stoere jongenskamer. Ze hebben ook leuke labels met naam, bijvoorbeeld in de vorm van een hart of ster. Deze kun je aan de deur of kast hangen.

Kortom, genoeg bijzonders te vinden op het gebied van persoonlijke kraamcadeautjes!

 

 

Pin It
Previous ArticleNext Article