Dress Like Flo sale, zomer 2017

Eén van mijn favoriete merken tegenwoordig, is Dress Like Flo. De meisjescollectie én de jongenscollectie zomer 2017 zijn om van te smullen, zo leuk! Bovendien is de kwaliteit ook echt zoals je mag verwachten van een hoogstaand kindermode merk in deze prijscategorie. Toch word ik altijd wel een beetje blij van de sale. Het shoppen in de uitverkoop gaat toch net even wat makkelijker dan wanneer ik er de volle mep voor moet betalen.

En dus zocht ik naar een Like Flo kinderkleding sale. Gelukkig stuitte ik meteen al op een aantal kinderkleding webshops waar de uitverkoop al begonnen was:

Je begrijpt, ik kon het door de sale niet laten om het één en ander aan toffe Like Flo kleertjes in mijn virtuele winkelmandje te mikken… Daar gingen de jurkjes, rokjes en shirtje. Mijn kant op. Hoera voor de Like Flo uitverkoop!

Like Flo kinderkleding sale, zomer 2017 – meisjes

like flo zomer sale

De meiden zomercollectie van Like Flo heeft een aantal stijlen. Zo is er de speelse ‘cartoon stijl’. Shirts met coole badges en pailletten prints. Deze kun je bijvoorbeeld combineren met de stoere soepele rokjes, of de hippe lange rok. Maar ook de animal prints zijn té leuk en dat sweatvest is een absolute must-have! Hopelijk is de juiste maat nog verkrijgbaar…

Kijk hier om Like Flo in de sale te bestellen bij Kixx Online

Kijk hier om Like Flo in de sale te bestellen bij Ko&Flo Kinderkleding

Like Flo kinderkleding sale, zomer 2017 – jongens

like flo zomer uitverkoop

Voor de jongens is het aanbod van Like Flo een stuk kleiner, maar wat er is, is wel onwijs tof! De jongens zomercollectie van Like Flo is in de uitverkoop dus ook zeker de moeite waard om te bekijken (en te bestellen).

Kijk hier om Like Flo in de sale te bestellen bij Kixx Online

Kijk hier om Like Flo in de sale te bestellen bij Ko&Flo Kinderkleding (aanzienlijk meer aanbod!)

 

Previous ArticleNext Article