Goedkope babyslofjes, die niet uitgaan

slofjes baby

Laatst had ik het zo koud, ik kreeg het maar niet warm. Mijn man heeft altijd een oplossing klaar en ook dit keer weer. ‘Waarom zet je de verwarming niet aan?’ Tja, dat had ik inderdaad kunnen doen, maar eigenlijk ging ik ervan uit dat dat soort dingen altijd automatisch gaan. Mijn kleintjes hebben op de één of andere manier nooit last van de kou. In de loop van de dag gaan de kleertjes van mijn kleintjes langzaamaan uit. Ik krijg het er al koud van als ik er naar kijk. Het begint altijd met de sokken, dan moet de broek of legging uit en soms gaat er ook wel weer eens wat aan. Bijvoorbeeld een verkleedjurk. Hoe dan ook, sloffen hoef ik voor mijn kinderen niet aan te schaffen, want daar komen we sowieso niet eens aan toe. Maar goed, mijn kinderen zijn dan ook geen baby’s meer. 

Newborn slofjes

Voor pasgeboren baby’s vind ik het een ander verhaal. Buiten dat newborn slofjes gewoon ontzettend schattig zijn, is het ook belangrijk om die kleine voetjes warm te houden. Zeker in de winter zijn babyslofjes belangrijk. Wat wel altijd zonde is, is dat je de slofjes zo makkelijke verliest! Daarom kies ik graag voor goedkope babyslofjes. Ik bedoel, leuk hoor al die design ontwerpen, maar als je de helft na één dag alweer verloren bent, is dat toch een beetje zonde.

Goedkope babyslofjes vind je onder andere bij Hema en het merk ‘Babysteps‘ heeft goedkope leren babyslofjes.

Babyslofjes die niet uitgaan

En toch is goedkoop vaak ook duurkoop! Een betere opties is dan ook om babyslofjes te kopen die niet uitgaan. Hoe simpel kan het zijn!? Tja, dat zou je denken. Maar toch zijn er vrij weinig babyslofjes op de markt die écht goed aan de voetjes blijven zitten. Belangrijk is het elastiek in de babyslofjes. Ik had voor mijn baby ooit van die Ugg achtige babyslofjes, met een klittenbandsluiting, maar die vlogen dus om de haverklap uit.

De slofjes van Lodger staan bekend om het feit dat ze echt niet uitgaan. Dit zijn dus babyslofjes die goed aan de voetjes blijven zitten.


Originele post op 3 januari 2014
Update januari 2020

Afbeelding: Shutterstock / 578foot

Previous ArticleNext Article