Little Label

Al eerder had ik het over pyjama’s voor mijn meiden, maar ook mijn kleine mannetje vindt het heerlijk om in een pyjamaatje te slapen. Omdat hij zo smal is, is het altijd lastig iets passends voor hem te vinden, maar de pyjama van Little Label past hem perfect! Echt heerlijk om te zien, mijn kleine ventje in zo een lief pakje.
Sowieso zijn de basics van Little Label fantastisch, heerlijk zacht en perfect met elkaar te combineren.

‘deLuxe’ collectie

Naast de basics heeft Little Label ook een ‘deLuxe’ collectie. Deze collectie verschijnt 2 keer per jaar en is een geweldige aanvulling op de basics. Voor mijn kleuter ontving ik het mouwloze vest. “Wat lekker zacht is dit mam”, was het eerste wat zij zei toen ze het vest voelde. Over het algemeen is mijn kleuter helemaal niet zo van de vestjes en giletjes. Ze vindt ze overbodig en trekt ze al snel uit, maar dit vest houdt ze graag de hele dag aan! Op de site van Little Label zag ik ook van die geweldige mutsen met bijpassende sjaal, geweldig zijn ze toch? Deze zijn gevoerd met hetzelfde zachte ‘nep-bontje’ als het mouwloze vest van mijn kleuter. Nu het echt kouder begint te worden, ga ik er daar zeker nog één van bestellen.

Leuke vestjes

Ook voor baby’s heeft Little Label leuke vestjes. Het vestje ‘Stripe’ staat mijn baby, zoals je hieronder ziet, heel erg mooi en door het zachte katoen draagt het heel comfortabel. Om op te vreten is ze weer!

Pin It
Previous ArticleNext Article

1 Comment