Handige reviews van vakantieparken

We blijven deze zomer in Nederland en we wachten even het weer af voor wat en wanneer we gaan doen. Wordt het prachtig mooi weer? Dan pakken we onze kampeerspullen en gaan we lekker in onze tent de buren irriteren met luidruchtige seks (grapje! Stel je voor dat de kinderen wakker worden, hebben we dat weer). Zijn de weersvoorspellingen iets minder goed, dan kies ik toch liever voor wat meer comfort en ga ik op zoek naar een tof vakantiepark. 

Vakantiepark Hof van Saksen is zó fijn!

Je snapt, ik ben stiekem al hier en daar aan het rondsnuffelen, want die zomers in Nederland zijn vaak wel te voorspellen. Een vakantiepark dat hoog op mijn lijstje staat om nog eens naar terug te keren, is Hof van Saksen. Twee jaar geleden zijn we daar geweest om onze ervaringen in een review te delen. Dit vond ik zo’n fijn vakantiepark en er zijn zoveel bijzondere dingen te doen voor de kinderen. Zoals hutten bouwen bij de bouw academie of een pizza bakken bij de kook academie.

Maar (voor ons) nieuwe vakantieparken ontdekken is ook altijd leuk. Wat ik wel handig vind, is om van tevoren goede reviews te lezen over een vakantiepark. Want zoals ik zelf vaak genoeg mijn eigen ervaringen deel, is het ook handig om te leren van de ervaringen van iemand anders. Het zijn de reviews die toch vaak doorslaggevend zijn om een vakantiepark wel of niet te bezoeken.

Handige site voor de reviews

Ik heb daar onlangs Parkvakanties voor ontdekt. Op Parkvakanties kun je op zoek gaan naar een vakantiepark van verschillende aanbieders, denk aan Landal, Center Parcs, Roompot, enzovoorts. En wat ik altijd handig vind, is zoeken op een kaart. Ik heb dan direct een beeld van waar het park precies ligt. De man had al een paar keer aangegeven wel naar Friesland te willen deze zomer. Dus zoom ik heel simpel in op Friesland.

vakantiepark zoeken kaart
Screenshot van de kaart met locaties van verschillende vakantieparken

Wanneer je een vakantiepark selecteert, zie je meteen de nodige informatie als faciliteiten en de reviews. Het fijne is dat je zelf ook een beoordeling kunt plaatsen, zo weet je dat je geen mooie verkooppraatjes aan het lezen bent. Als extra tipt Parkvakanties wat uitjes in de omgeving én zie je, inclusief cijfer, de andere vakantieparken in de buurt. Zo kun je de vakantieparken goed met elkaar vergelijken.

Laat de zomervakantie maar komen!

Kortom, ik kom er wel uit deze zomer! En als de vakantie weer achter de rug is, kun je mijn uitgebreide ervaringen uiteraard lezen in een fijne review.

Previous ArticleNext Article