All inclusive genieten met de kids: dit zijn de beste bestemmingen

all inclusive

Elke ouder zou kunnen beamen dat op vakantie gaan met kinderen een aardige onderneming kan zijn. Dat is natuurlijk ook niks om je voor te schamen: met de hele kroost een vliegtuig in stappen, dingen gaan bekijken, uit eten en óók nog eens proberen aan een beetje rust toe te komen, zijn eigenlijk te veel ballen om hoog te moeten houden. Een all inclusive vakantie is de perfecte uitkomst voor de drukke ouder. Wanneer alles namelijk voor jou uit handen wordt genomen, kan je zelf ook nog eens lekker onderuit zakken. Ook al zin in de zomer? Dit zijn onze favoriete bestemmingen voor een all inclusive vakantie met de kids!

Turkije

De opener van deze lijst komt eigenlijk niet als een verrassing. Turkije wordt namelijk al jaren geroemd als de beste vakantiebestemming voor all in tripjes. Turkije is divers, gastvrij, én (niet geheel onbelangrijk) enorm betaalbaar. De meeste resorts liggen aan de Turkse Rivièra, waar je tevens de grootste en bekendste badplaatsen vindt. Alanya, Antalya en Side zijn alle drie populaire vakantiesteden en lopen in de zomermaanden dan ook flink vol met toeristen. De meeste all-inclusive hotels beschikken over aquaparken en bevinden zich dicht bij het strand. Jouw kroost komt hier dus vast en zeker aan zijn trekken. En gelukkig voor jou, zijn deze resorts vaak terug te vinden als all inclusive deals

all inclusive bestemming

Griekenland

Griekenland is, daarentegen, niet de eerste bestemming die te binnen schiet bij een all inclusive vakantie met kinderen. Toch bieden de verschillende Griekse eilanden grootschalige all inclusive hotels waar je lekker zorgeloos met de kids kan genieten. Sinds Griekenland bovendien gewoon enorm kindvriendelijk en veilig is, kun je je kinderen gewoon achterlaten bij de kidsclub of een aquapark bij het hotel. En omdat de stranden langzaam aflopen in zee, hoef je je ook geen zorgen te maken over hun veiligheid op het strand. De meeste all inclusive hotels in Griekenland vind je op de bekendste eilanden: Kreta, Kos, Rhodos en Corfu.

all inclusive bestemming

Spanje

In Spanje zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos! Dit land is namelijk al sinds jaar en dag favoriet onder Nederlandse vakantiegangers, en spant dan ook de kroon als het gaat om het faciliteren van toeristen. Hier vind je meer dan genoeg all inclusive hotels met fijne waterparken en zelfs Nederlandstalige animatie. Op het vasteland is de Costa del Sol het meest toegankelijk voor gezinnen met kinderen. Bekende badplaatsen als Torremolinos en Benalmadena zijn prima begaanbaar en erg veilig. Wil je eens wat anders? De eilanden Mallorca, Menorca en Ibiza huizen ook diverse all inclusive hotels met kindvriendelijke faciliteiten!

Egypte

Wederom misschien niet de eerste bestemming waaraan je denkt, maar toch een bezoekje waard: het prachtige Egypte. In dit land vind je namelijk de beste jaarronde temperaturen. Dat betekent dat je hier zelfs in het voor- en naseizoen prima kunt vertoeven met je kinderen. De meeste hotels en resorts in Egypte zijn gelegen aan de Rode Zee. Het zeewater heeft het hele jaar door een aangename temperatuur. Bovendien kan je hier erg goed snorkelen, duiken en watersporten: hoe leuk is dat om voor je kinderen te ontdekken? Op vakantiedealz.nl vind je bovendien nog weleens een leuke aanbieding voor je zonvakantie. Dat scheelt weer!


all inclusive

Uitgelichte afbeeldingen: Shutterstock

Previous ArticleNext Article