Theaterseizoen 2014-2015

Ik ga héél graag met mijn kleintjes naar het theater. Iets wat ik heb overgehouden aan mijn jeugd. Toen stond ik het liefst zelf op de planken en het heeft best lang geduurd om te accepteren dat het bij mij daar aan een aantal talenten ontbrak. Inmiddels zit ik net zo lief in de zaal, met mijn kleintjes, te genieten van de talenten die een ander wel gekregen heeft.

In het theaterseizoen van 2014-2015 presenteert Van Hoorne Entertainment weer een aantal vrolijke familievoorstellingen voor het hele gezin! Dit seizoen zullen Sneeuwwitje De Musical, Woezel & Pip ‘Overal vriendjes!’ en Brandweerman Sam in de Nederlandse theaters te zien zijn.

Sneeuwwitje De Musical (4+) 
Vanaf 10 september tot en met 14 juni is Sneeuwwitje De Musical te zien in de Nederlandse theaters. Maud zal de rol van Sneeuwwitje spelen en Geert Hoes kruipt in de huid van de jager.

Sneeuwwitje

Woezel & Pip – ‘Overal vriendjes!’ (2+) 
Vanaf 8 oktober tot en met 17 mei zijn de twee hondjes weer in de theaters te zien. Eindelijk is mijn minipeuter oud genoeg om naar het theater te gaan. Hoogstwaarschijnlijk zal dit dan ook het theaterdebuut voor mijn minipeuter worden.

woezel en pip

Brandweerman Sam (2+)
Of deze… Want Brandweerman Sam staat ook hoog in het vaandel bij de minipeuter. Vanaf zaterdag 20 december tot en met zondag 17 mei is Brandweerman Sam (2+) te zien.

brandweermanSam

Meer info vind je op www.vanhoornejunior.nl

Previous ArticleNext Article
Pauline is moeder van een drietal en probeert naast haar kinderen ook al ruim 12 jaar deze website in leven te houden. Na jaren schrijven bleek de pen niet alleen goed te zijn voor mooie en waardevolle blogs, maar kan de pen ook tekeningetjes maken! Van deze tekeningetjes worden er weer leuke printables gemaakt die gebruikt kunnen worden tijdens kinderfeestjes, babyshowers en andere momenten om spelletjes te spelen. Hoe dan ook, er zitten nog genoeg ideeën in de pen. Dus kom gerust regelmatig langs om te checken welke inkt er nu weer op het papier is gekomen.