Wheelybug, de muis, egel of het lieveheersbeestje?

Onze tuin is een wagenpark. Hij staat vol met fietsen, loopauto’s, een step. Wij vinden gewoon alles leuk en kunnen niet kiezen. Of eigenlijk, onze kinderen hebben genoeg te kiezen qua wagentjes en fietsjes. Er ontbreekt nog wel een Wheelybug. En het voordeel aan de Wheelybug is dat hij ook perfect binnen te gebruiken is. Dat scheelt weer in de tuin.

Wheelybug, loopauto aka beestje

De Wheelybug is een hit in Nederland, het leukste speelgoed waar je kind op kan rijden en achteraan kan lopen! De Wheelybug is een loopwagen in de vorm van een biggetje, bij, koe, tijger, muis of lieveheersbeestje, met 4 zwenkwieltjes waardoor kinderen in een kleine ruimte alle kanten op kunnen draaien. De body is gemaakt van zacht gepolsterd vinyl. Door de duwbeugel kan je er veilig op zitten en rondjes rijden. De Wheelybug is al leuk voor 1 jarigen, want je kunt hem ook heerlijk knuffelen, wegduwen of als loophulp gebruiken. En als ze de eerste stapjes zetten duurt het niet meer lang voordat ze erop wegrijden.

Welke Wheelybug?

Maar nu is natuurlijk de vraag, welke Wheelybug wil je aanschaffen voor je kleintje? De populairste Wheelybug is de muis. Hoewel de egel en het lieveheersbeestje de muis op de voet volgen. Ik zou zeggen, kies de Wheelybug die het beste bij je interieur past. Heb je veel rood accenten in je woonkamer, dan zal het lieveheersbeestje niet misstaan. Ben je niet bang voor kleur, dan kies je voor de tijger of de bij.

 

Wheelybug kopen, waar?

Als je erover uit bent en een Wheelybug wil kopen, dan ga je natuurlijk eerst op zoek naar een Wheelybug in de aanbieding. Het goedkoopste uit ben je via Marktplaats, maar dan is de Wheelybug waarschijnlijk wel tweedehands. De goedkoopste Wheelybug vond ik bij Bol.com. Maar dit bleek uiteindelijk niet de originele Wheelybug te zijn.

Wil je een nieuwe Wheelybug kopen, dan kun je hier terecht:

wheelybug kopen

Muis- Lieveheersbeestje – Varkentje – Bij

wheelybug aanbieding

Tijger – Koe- Pluche Egel – Pluche Panda

 

 

 

Pin It
Previous ArticleNext Article