Kaartjes maken

Het is heel hip om weer zelf kaarten te maken! Zelf te freubelen met papiertjes, lint, tape, knoopjes, noem maar op! Alles kan. Hoe hip het ook is, niet iedereen heeft het in z’n vingers. Maar het is toch wel heel leuk om zelf een persoonlijk geboortekaartje te maken, of een persoonlijk kaartje wat je kunt versturen. Op Zelfkaartjes.nl kun je online, de naam zegt het al, zelf je kaarten maken. Ook kun je hier gave posters maken, voor de babykamer of kinderkamer.

Verschillende illustraties

Met verschillende illustraties, zoals bloemen, vlinders, hartjes en slingers én een persoonlijke tekst een kaartje of poster ontwerpen. Dat is het idee. Er is keuze uit allerlei dessins, kleuren en stijlen. Modern of klassiek, vrolijk of aandoenlijk, vintage of retro. Kies zelf het lettertype van de tekst en een achtergrondkleur. Een eventuele eigen foto, maakt de kaart of poster nog persoonlijker.

Geen inspiratie?

Even geen inspiratie? Maak dan gebruik van de voorbeeldposters. Geheel naar smaak zijn de bijzondere ontwerpen te personaliseren met eigen tekst en beeld. Het resultaat is een blikvanger in de baby- of kinderkamer, in een mooie lijst of gewoon op de muur geplakt met maskingtape. Een uniek cadeau of leuk voor jezelf.

Zelf kaartje maken

Ook voor de kaartjes is er genoeg keuze. Origineel, persoonlijk en snel klaar. Bepaal zelf de illustraties, kleuren en stijlen en de geboortekaart krijgt een heel eigen karakter. Voor iedereen is er wel iets te vinden in de uitgebreide beeldbank van Zelfkaartjes.nl. Behalve enkele en dubbele kaarten, zijn er drieluiken en vierluiken, evenals verschillende papiersoorten om uit te kiezen. Voor elk bijzonder moment, zoals geboorte, een huwelijk of Kerst, is er volop keuze.

 

Previous ArticleNext Article