Karton is hip

Als ik een grote lege kartonnen doos in de woonkamer zet, dan duiken mijn kleintjes erop alsof ze niks anders hebben om mee te spelen. Ze kunnen werkelijk alles maken van een doos; een huis, een boot, een auto, noem het maar op, zij zien het erin. Mij hoor je niet klagen, na een middagje spelen met een kartonnen doos, kan het mooi bij het oud papier. Dat moet ik overigens wel stiekem doen, want mijn kleintjes zijn het daar natuurlijk niet mee eens.

Mijn kleintjes zouden het nieuwe speelgoed Big Bricks, ook geweldig vinden. Big Bricks zijn grote kartonnen bouwstenen waarmee je van alles kunt bouwen, bijvoorbeeld een huisje of een winkeltje. Een pakket Big Bricks bestaat uit grote kartonnen stenen en een raam en ze zijn gemaakt van hoogwaardig, stevig, veilig en milieuvriendelijk karton. En het zal aan het einde van de dag niet bij het oudpapier belanden, want de volgende dag gebruik je ze gewoon weer opnieuw.

bigbricks kopie_Foto

Big Bricks is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en is zowel online als bij warenhuizen en speelgoedwinkels verkrijgbaar voor circa €22,95.

 

Previous ArticleNext Article