De magische wereld van mijn kleuter

Mijn kleuter leeft zo nu en dan in haar eigen magische wereld. En soms is dat heel angstig voor haar. Ze gelooft er heilig in dat er wolven of monsters in haar kamer zitten en geen haar op haar hoofd die er dan aan denkt om haar eigen slaapkamertje binnen te gaan. Maar toen was daar opeens een fee. Een fee die haar beschermt en alle enge dieren en monsters wegjaagt. Maar deze fee jaagt niet alleen de monsters en enge dieren weg, deze fee kan ook echt vliegen! Deze fee is de Flying Fairy!

De Flying Fairy

Het feetje ziet er erg kwetsbaar uit, maar ze is ijzersterk. Want ze kan (volgens mijn kleuter) niet alleen alle enge monsters en dieren wegjagen, ze overleeft ook heel wat ‘crash downs’.  Het verbaasde mij dat het feetje, na al die keren tegen het plafond aanvliegen en vervolgens neerstorten, het maar bleef doen. Maar het verbaasde mij ook hoe snel mijn kleuter het vliegen met de fee onder controle kreeg.

Flying Fairy

De (voor mijn kleuter realistische) magische wereld beleeft mijn kleuter nu samen met de Flying Fairy. En nu is ze plots niet meer bang om alleen in haar bedje te gaan slapen, want de fee is bij haar.

Magisch gevoel

Kortom, mijn kleuter is erg blij met de Flying Fairy. En ik kan het mij ook wel voorstellen. Wat had ik zo een popje als kind ook graag gewild! Het is toch geweldig dat je door je hand eronder te houden, het popje in de lucht kan laten vliegen!? Ik kan mij voorstellen dat dat haar een heel magisch gevoel geeft.

Sinterklaas of kerst cadeautje

De Flying Fairy is nu te koop in de speelgoedwinkel en zal ongetwijfeld op vele Sinterklaas en Kerst verlanglijstjes staan. Meer info over het vliegende, magische popje vind je hier: www.flutterbye.com

FlyingFairyFlower

Previous ArticleNext Article

2 Comments

  1. hhmm lijkt mi leuk , mijn kleindochterje van bijna 5 , kom elek nacht wakker , ze slaapt dan bij ons , ook een angst , gaan nu naar een dokter ,hopelijk snel betering

  2. Pingback: Sintcadeau tips: Magische meisjeswereld