Makkelijke schildpad surprise maken – printable

schildpad surprise makkelijk

Het is weer tijd om surprises te maken! Heb jij dit jaar het lootje van iemand die dol op schildpadden is getrokken? Dan is het een logisch gevolg dat je op zoek gaat naar een surprise van een schildpad. We zien de prachtigste creaties voorbijkomen. Van schildpad surprises van papiermache tot aan compleet gebreide surprises. Maar wat als je zelf twee linker handen hebt wat knutselen betreft? Dan zoek je natuurlijk naar een makkelijke schildpad surprise!

In dat geval kunnen wij onszelf wel de redder in nood noemen! Want met deze printable is die surprise van een schildpad zo gemaakt!

Printable voor een schildpad surprise

Het maken van een schildpad surprise klinkt misschien als een behoorlijke uitdaging. Veel mensen hebben dan ook de neiging om heel moeilijk te denken. Maar dat hoeft dus niet. Je kunt ook heel makkelijk een leuke surprise van een schildpad maken. Je hebt dan wel deze printable nodig. En dan heb je met een klein budget en binnen een handomdraai de surprise zo geknutseld.

Surprise van een schoenendoos

Naast deze printable heb je ook een schoenendoos nodig om deze makkelijke surprise te maken. Deze schoenendoos beplak je met het gekleurde papier van de printable. (Vergeet niet om eerst het cadeautje in de schoenendoos te verstoppen.) De printable print met het schild, de pootjes en het koppie van de schildpad print je op stevig papier uit. Deze knip je uit en plak je vervolgens op de doos. Zo makkelijk is het!

Dus wat heb je nodig voor deze surprise:

  • schildpad surprise printable
  • schoenendoos
  • printpapier, schaar en lijm

Schildpad surprise printable kopen

Hieronder kun je de printable voor de schildpad surprise heel makkelijk kopen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Bedrag € -
surprise schildpad printen
schildpad surprise
Previous ArticleNext Article