Makkelijke koe surprise maken – printable

Lootje van de boer getrokken? Gewoon dol op koeien? Wat de reden ook is, dat jij op zoek bent naar een makkelijke koe surprise, jij bent hier op het juiste adres! Want met deze printable is de koe surprise zo gemaakt!

Printable voor een koe surprise

Het maken van een koe surprise is niet ingewikkeld. Met zwart en wit papier én wat creativiteit, kom je een heel eind! Maar een koe surprise maken kan dus nóg makkelijker! Je hebt dan wel deze printable nodig. En dan heb je met een laag budget en binnen een handomdraai deze koe zo geknutseld.

Surprise van een schoenendoos

Naast de koe surprise printable heb je ook een schoenendoos nodig om deze makkelijke surprise te maken. Deze schoenendoos beplak je met het koeienvlekken papier van de printable. (Vergeet niet om eerst het cadeautje in de schoenendoos te verstoppen.) De printable van het hoofd print je op stevig papier uit, knip je uit en plak je vervolgens op de doos. Zo makkelijk is het!

Dus wat heb je nodig voor deze surprise:

  • koe surprise printable
  • schoenendoos
  • printpapier, schaar en lijm

Koe surprise printable kopen

Hieronder kun je de printable voor de koe surprise heel makkelijk kopen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Bedrag € -
Previous ArticleNext Article