Makkelijke surprise van de Sint – printable

surprise van de sint

Wanneer wij zeggen Sinterklaas, zeggen jullie: surprises maken! Yep, het is weer zover. Iedereen gaat weer volop aan de knutsel. Alleen is dat knutselen helaas niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Maar geen nood! Wij zullen je helpen met het maken van een makkelijke surprise van de Sint hemzelf.

Wanneer je kiest voor het maken van een surprise van de Sint, kan dat verschillende redenen hebben. Of je hebt het lootje getrokken van een complete Sint-gekkie of misschien weet je gewoon niet zo goed wat je anders maken moet. Hoe dan ook, met deze surprise van de Sint zit je altijd goed!

Het maken van deze surprise is echt heel makkelijk! Je hebt deze printable nodig, een schoenendoos, een schaar en lijm en natuurlijk een printer met printpapier.

Voordat je de schoenendoos gaat beplakken met de printables, stop je eerst het cadeautje in de schoenendoos. Vervolgens knip je de printables uit en plak je het papier zo op de schoenendoos dat Sinterklaas tevoorschijn komt. Zo makkelijk is het.

surprise van de sint

Er is wel één dingetje om op te letten. Wanneer je de printables op stevig papier print, zal de mijter van Sinterklaas genoeg ondersteuning hebben. Print je de printable van de Sint op wat lichter papier, dan zul je misschien wat karton achter de mijter moeten plakken, zodat de mijter van de Sint rechtop blijft staan.

Dus wat heb je nodig voor deze surprise:

  • Sint surprise printable
  • schoenendoos
  • printpapier, schaar en lijm
  • eventueel een extra stuk karton

Surprise van de Sint printable kopen

Hieronder kun je de printable voor deze Sint surprise heel makkelijk kopen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Bedrag € -
surprise van de sint
sint surprise
Previous ArticleNext Article