De leukste schoencadeautjes

Mijn kinderen hebben het alweer een aantal keren gevraagd. Wanneer mogen we weer onze schoen zetten? Ik wilde er eigenlijk nog even niet aan denken, maar nu het toch al bijna weer november is, komt ook Sinterklaas weer zeer dichtbij. Nog een paar weekjes en hij is weer met al zijn speelgoed in het land! En ondanks alle discussies rondom dit kinderfeest, denken mijn kinderen vooral aan de cadeautjes. De ‘grote cadeaus’ staan al uitgeschreven en wel op een verlanglijstje. Nu is het tijd om te kijken naar de schoencadeautjes. Want ook die slaan we dit jaar niet over.  

Hoe vaak kinderen hun schoen mogen zetten, daar kom ik later op terug. Laten we eerst op zoek gaan naar de leukste schoencadeautjes. Deze cadeautjes vond ik allemaal in de webshop van Lobbes. Ook wel een mooie webshop voor Sinterklaascadeautjes op school.

Schoencadeautjes tot 1 euro

schoencadeutjes tot 1 euro

Een houten tol, met de afbeelding van een dier. De tol heeft een doorsnee van 3,5 centimeter, past perfect in de schoen. Ze zien er vrolijk uit doordat er verschillende diertjes op zijn afgebeeld, als een lieveheersbeestje of een kikkertje. Prijs: €0,79.

Een potlood met de tafels erop! Een geniaal cadeautje voor kinderen die de tafels moeten oefenen. Inmiddels heeft mijn dochter ze al in haar hoofd, maar blijven oefenen kan geen kwaad. Met zo’n potlood gaat het dan ongemerkt. Superleuk! En ze kosten maar €0,15 per stuk. (Maar ze zijn alleen per 12 stuks te bestellen.)

Een sleutelhangertje met een LED lichtje. Mijn kinderen zouden hier heel blij van worden. Superleuk om aan je tas te hangen, nu het ’s ochtends steeds weer donkerder blijft, is het leuk om hiermee naar school te gaan. Een prima schoencadeautje als je het mij vraagt! Het cadeautje kost €0,50.

Plakhandjes zijn ook altijd populair bij mijn kinderen. Eerlijk gezegd ben ik er zelf altijd wat minder blij mee, aangezien het wat vlekken op mijn muur heeft achtergelaten. Maar als ik zie hoeveel plezier de kinderen met zoiets simpels hebben, ben ik die vlek alweer vergeten. Ze kosten ook maar €0,35.

Ken je ze nog van vroeger? De ploppers? Je duwt de plopper binnenste buiten en wanneer je de plopper neerlegt, springt hij vanzelf omhoog. Gewoon een grappig speeltje voor €0,69.

Schoencadeautjes tot 2 euro

schoencadeutjes tot 2 euro

Mijn kinderen vinden het leuk om binnen met een balletje te spelen, maar ik word daar altijd een beetje zenuwachtig van aangezien dat balletje alle kanten op stuitert. Met dit balletje aan een polsbandje is het probleem opgelost en daarmee is het een superleuk schoencadeautje. De bungeebal kost €1,69.

Een Magische Scratchset, dit is speelgoed wat vooral mijn meiden erg leuk vinden. Leuke tekeningetjes maken met een magisch effect. Dit setje kost €1,35.

Nog zo’n lekker nostalgisch schoencadeautje is een echte houten jojo. Je zult je verbazen hoe leuk kinderen het vinden om te leren jojo-en. Deze houten jojo kost €1,50.

Mega hip zijn de magische wormpjes die met de lengte van 20 centimeter om je pen of potlood heen draaien. Wederom een ontzettend leuk cadeautje voor in de schoen. €1,25.

Voor degene die nog wel eens fotootjes afdrukken is de schudkubus met fotohoudertje een ontzettend leuk schoencadeautje. €1,99.

Schoencadeautjes tot 5 euro

schoencadeautjes tot 5 euro

Of het nou echt weer een rage is geworden weet ik niet, maar kinderen vinden het wel weer superleuk om figuren te maken met een Ztringz Regenboog Touw. Ook deze kennen we nog van vroeger toch? €2,99.

Super Dough is super handig! Dit is namelijk klei dat superzacht en elastisch aanvoelt maar ook lichtgewicht én gluten- en allergenenarm! En wanneer de klei uitgehard is hoef je het niet meteen weg te gooien, maar de klei alleen met wat waterdruppels te bevochtigen en een nachtje in een afgesloten bakje te bewaren. Zo kun je het weer opnieuw gebruiken. Te bestellen in verschillende uitvoeringen voor €3,99.

De Ty Beanie beestjes, je weet wel met die grote glitter ogen, zijn mega populair. De sleutelhangers zijn mooie schoencadeautjes die zeker weten goed in de smaak zullen vallen! De Ty Beanie sleutelhangers kosten €4,50. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Heb je al een keer slijm gemaakt met je kinderen? Niet? Nou dan is dit het perfecte schoencadeau voor jou en je kinderen. Wat zullen ze blij zijn! (Jij misschien iets minder.) Pakketje kost €4,99.

Het Kidsweek moppenboek. Een moppenboekje is altijd goed bij kinderen! Lachen, gieren, brullen! Zeker voor de kinderen die gestimuleerd moeten worden om extra te lezen, is een moppenboek superleuk. Het perfecte schoencadeautje tot €5,00!


Uitgelichte afbeelding: door Sara Winter/shutterstock

Previous ArticleNext Article